夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

DHA勳章

Scarlettttt 發表於 24-4-20 19:14
佢應該好唔開心,但係要冷靜處理。可以同佢傾下,問清楚發生咩事,睇下點解佢要刪掉WhatsApp 記錄同靜音個 ...

下 個男人唔開心所以出面搵第二個???

男爵府

DHA勳章

上年我差唔多生前一個月都發現左我另一半出軌~忍左3個月,朋友幫我同佢傾,最終都原諒左,但心入面一定有條刺架喇~我自己又係有三個小朋友,睇佢有冇斬纜啦,唔斬纜你離婚好過啦!

珍珠宮

有阿女係學校嘅相、但你點知個小三就係果個老師?

大宅

發表於 7 天前 |只看該作者
mandycheung0415 發表於 24-4-15 19:38
係佢電話WhatsApp見到佢同個女仔傾計,佢有keep住del 同個女仔WhatsApp 記錄,仲較左個女仔send whatsapp俾 ...

為人師表都咁無道德

別墅

發表於 7 天前 |只看該作者
搜集多少少證據,唔好輕舉妄動

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

發表於 6 天前 |只看該作者
一定要出聲

珍珠宮

發表於 6 天前 |只看該作者

回覆樓主:

有3個小朋友太難甩身了,他們都好需要你,做爸爸的也清楚明白這3個小朋友更加需要你。

所以我會更大膽地同佢講出自己想說的說話,講明比佢知自己已經知道了。等佢自己去處理。

如果佢仲愛你,愛頭家,佢懂得點處理。除非你自己都覺得有條刺想放棄啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊