自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主:

真係窮到咁的話
仲邊有時間成日發文嘈閉閉咩...
佢哋兩公婆一係呃錢騙徒
一係精神有問題!

大宅

2024年龍年勳章

佢兩公婆又廢又垃圾....冇錢用正常係諗點樣搵工賺錢.....佢2件垃圾唔係架....係諗點樣出post講冇錢交乜費冇錢開飯whatever....大家就會憐惜佢4個小朋友點慘.....然後出手幫佢地2件垃圾....呢D垃圾我話之佢死....冇人幫就自然會死出去搵錢....反正唔會餓得死....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ironmanmama 發表於 24-4-16 19:47
又來,接受唔到之後又大肚
呢兩公婆真係不知所謂

之前又話大仔有自閉症, 又係佢親口講既
宜家又澄清話冇喎............. 呢2公婆謂大話.. 大話連篇, 自己個仔都可以出賣, 為乞 為博人同情, 可以去到幾盡
不知所謂

張致恒夫婦突出PO澄清大仔冇患自閉症 雯雯今自揭屋企被CUT電 (yahoo.com)

今年2月,雯雯曾喺IG出PO自爆有一個仔患有自閉兼過度活躍症,表示自己一個人冇能力,同一時間照顧到四個小朋友,壓力已接近爆煲,當時雯雯並冇提及邊位囝囝患病。日前,Steven喺社交網站上載一家六口外出食飯,慶祝大仔5歲生日嘅照片,並留言叫囝囝唔好好似daddy咁失敗,做所有嘢都一事無成。不過喺噚日佢哋兩公婆各自喺IG澄清:「我想澄清番天寶係冇自閉」

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

selinako^^ 發表於 24-4-17 09:23
之前又話大仔有自閉症, 又係佢親口講既
宜家又澄清話冇喎............. 呢2公婆謂大話.. 大話連篇, 自己 ...
根本唔洗理果2隻大話精講乜

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlefunpig 發表於 24-4-17 09:25
根本唔洗理果2隻大話精講乜

出賣自己個仔, 博人同情可以乞多D 好無恥
都唔知點做人父母

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

selinako^^ 發表於 24-4-17 09:27
出賣自己個仔, 博人同情可以乞多D 好無恥
都唔知點做人父母
佢地一早已經無曬任何尊嚴

selinako^^    發表於 24-4-17 09:32

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 24-4-16 12:15
早排先去飲飲食食,慶祝個仔生日

以為佢對上 qr code 眾籌果次搵到幾百萬夠洗幾年,咁快又比人 cut 電

呢個女人真係發神經 最可憐佢啲仔女

翡翠宮

baby_yee 發表於 24-4-16 19:59
佢老婆好早之前已經話請工人,根住就可以其中一人出嚟做野。但而家
...
佢老公返工都係做SHOW 比班金主睇, 再乞可以乞多D
你估真係為左D仔生性咩!

2個正正就係一個大眾乞衣 死懶鬼
乞都乞得懶過人

學麥太話麥兜: patpat 都勤力過你(佢)

翡翠宮

Happyhappylive 發表於 24-4-17 09:31
呢個女人真係發神經 最可憐佢啲仔女

都唔知點做人老母(嬲到粗俗左)...,淨係識放負+唔做野+乞

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

要人地幫你幾多次呀?個個月都放個qr code出黎,不知所謂

子爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

佢一家扮窮唔知醜到
可入健力士紀錄大全!
可憐小朋友冇哂尊嚴

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

VampireBaby 發表於 24-4-17 04:07
係囉!冇錢學咩人買Supreme帽?
網上2手買回來 或網上free返來

男爵府

善心人唔好再捐錢,只會害咗佢地小朋友,長大比人指手畫脚,政府或東張幫到手

水晶宮

雯雯今朝又發功,多謝真係幫佢哋既人,唔介意人哋話佢乞兒。又話自己唔係唔做野,只係岩岩起步所以仲係冇錢 真係好想知佢呢個起步要起幾耐

水晶宮

男仔頭 發表於 24-4-17 10:47
善心人唔好再捐錢,只會害咗佢地小朋友,長大比人指手畫脚,政府或東張幫到手 ...

雯雯今朝已經開post多謝幫佢既人啦

大宅

回覆樓主:

都服左佢地兩位

侯爵府

畀面勳章

baby_yee 發表於 24-4-17 10:59
雯雯今朝已經開post多謝幫佢既人啦

唔係真係有人幫佢交左電費呀???
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

侯爵府

環保接龍勳章

佢兩夫妻真係乞食典範
早前TVB有集講 "有限智能"
係咪講佢兩個

複式洋房

遲d話無錢去外國留學, 又搵人捐錢

珍珠宮

畀面勳章

baby_yee 發表於 24-4-17 10:58
雯雯今朝又發功,多謝真係幫佢哋既人,唔介意人哋話佢乞兒。又話自己唔係唔做野,只係岩岩起步所以仲係冇錢 ...

日日都r人幫,幫完講句多謝又嚟過 真心想知呢兩條友癈到咩程度 大人大姐比人話乞兒都話冇所謂。真係好痴線

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊