自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

珍珠宮

cecelc 發表於 24-4-16 20:18
嘩 咁醜樣都食到女

我都係咁話

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

noodle_noodle 發表於 24-4-17 08:52
都係啫,我唔敢

細路女無諗咁多,無諗人個心地咁差
我第一集睇時,我都諗返起我細個都有比人呃上屋企
又係有寵物(我當時就唔係因為睇狗上去),想走時又係一手按住大門,幸好佢隻狗以為出去,頂住左

諗番都驚,初初話屋企有人,去到當然冇啦………………
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

熊熊老婆 發表於 24-4-17 09:07
就算係咪自願,有個13歲,都係犯法㗎

係犯法
我意思個男仔偷拍或者衰11唔啱,但係有啲女仔冇好好保護自己,上人屋企其實好危險

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:49
又係有寵物(我當時就 ...

話中途聽到佢屋企人突然返屋企,以為有人求救,但個男仔話佢阿媽係聾,向佢求救都無用 呃人有心裝無心

寶石宮

加菲貓3 發表於 24-4-17 09:21
樣都有正面無格照。70分應該有

加埋佢個body
我諗應該都唔止70分咁少

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:53
加埋佢個body
我諗應該都唔止70分咁少

我覺得佢好普通

象牙宮

Switzerland 發表於 24-4-16 19:59
真係不知所謂,細路女都呃,邊個kol 咁賤格

youtube 有冇?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

寶石宮

noodle_noodle 發表於 24-4-17 09:53
話中途聽到佢屋企人突然返屋企,以為有人求救,但個男仔話佢阿媽係聾,向佢求救都無用 呃人有 ...

所以啲女仔係蝕底
咁樣講只係想同女仔講;「你呼叫都無用」
真係一個衰人,佢之前坐監冇比人招呼咩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

MC媽 發表於 24-4-16 20:05
做女仔真係要好好保護自己, 唔好立亂上人屋企, 仲要三唔識七。
東張頭先訪問個女仔話仲有啲朋友係有男朋友 ...

個男仔係衰
其實冇得怨 係佢地自願.. 只可講d 女仔奇奇怪怪, 3547 上個男仔屋企玩寵物? 藥房咁多貓佢地反而冇興趣?
女仔要自己保護自己, 根本佢地都有問題仲要上東張聱討人唔啱? 個男仔係.. 但個男仔唔係捉個女仔返屋企搞佢

可能我老啦, 唔識與時並進

pansy888hk    發表於 24-4-18 00:56

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:49
又係有寵物(我當時就 ...

你都大膽喎
比我媽知....打死我都有份

寶石宮

noodle_noodle 發表於 24-4-17 09:45
第一次已經偷影,就算佢唔係又食埋個fd都有問題,一定無下次喇,有錢仔就值得原諒嗎?
十幾 ...

我覺得唔止10幾個

只係有啲人冇再出聲,費事同人講話比人xx,之後又拍片,惹咗性病同埋東張西望話有啲人上床之後就封鎖佢

而家某啲後生覺得上床好小事,一次生,兩次熟

大宅

"港女"出名惡.又居然咁多後生囡被強姦不出聲???

寶石宮

selinako^^ 發表於 24-4-17 09:59
你都大膽喎
比我媽知....打死我都有份

好細個
不過好彩無事發生
我諗番成件事可能都係一個局
好彩無任何事發生
我之後已經即疏遠佢,冇再有聯絡,試過喺港鐵叫我都扮唔識佢

selinako^^    發表於 24-4-17 10:07

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Switzerland 發表於 24-4-16 19:59
真係不知所謂,細路女都呃,邊個kol 咁賤格

個13歲女有冇報警?只係報東張?

子爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:59
我覺得唔止10幾個

只係有啲人冇再出聲,費事同人講話比人xx,之後又拍片,惹咗性病同埋東張西望話有啲人 ...

唔只十幾個,聽到都覺得耳仔好污垢,可能有d驚屋企人鬧唔出聲

翡翠宮

moonday 發表於 24-4-16 21:12
你情我願啫,放且有啲女都有男友,跟本就只係Sp,可能跟本有啲女都係亂搞關係,呢啲病都唔知邊個野邊個都 ...

咁搞笑? 佢地帶得幾錢出街? 唔會幾10-100萬掛
竟然錢仲要過精操, 佢地令我大開眼界

子爵府

selinako^^ 發表於 24-4-17 09:56
個男仔係衰
其實冇得怨 係佢地自願.. 只可講d 女仔奇奇怪怪, 3547 上個男仔屋企玩寵物? 藥房咁多貓佢地反 ...

39547,39唔識7
可能果d女仔本身都唔係單純睇寵物咁簡單呢,貪人靚仔呢

伯爵府

個男固然可惡,
班女仔又可以咁易去人屋企/同人上床,
不知所謂,道德倫喪,
有呢d 年青人,
香港未來令人憾憂。

男爵府

回覆樓主:

個男並不樣衰加上自稱住私樓,班女又唔知係租,就送上門

在家乖乖女,但出到去變另一個人,做父母真係會唔知。可以點?提又提咗,佢唔聽被人騙財騙色仲染埋性病又可以點?

侯爵府

crystal媽咪 發表於 24-4-17 09:43
佢話其實已經原諒左佢
不過同個朋友講開 那個朋友到同佢有上床,所以佢先嬲

講到好似食餐飯咁普通

首頁
34567...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊