美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人食過?ok嗎?

大宅

小小魔天使 發表於 24-4-17 13:46
有冇人食過?ok嗎?

我食咗超過10盒,我覺得有少少效,令膚色均勻咗啲,但唔好預白色

我本身食咗好多牌子,白免,Transino,pola,fancl呢啲,都冇效果

我點覺得有效,主要係我夏天游水,身上有泳衣印,以前後生過一個冬天就冇咗,後尾驚覺冬天過咗,到下一個夏天重係度,所以我急忙轉咗貴d嘅睇吓有冇效,宜家食住呢隻,大脾個泳衣印冇咗

早排食完,見到有隻白蕃茄素嘅美白丸,想試,但好貴,成千蚊盒,呢隻都要$500盒!

大宅

迷紫 發表於 24-4-17 14:27
我食咗超過10盒,我覺得有少少效,令膚色均勻咗啲,但唔好預白色

我本身食咗好多牌子,白免,Transino,p ...

500蚊? 邊度買?我見到賣620架

大宅

迷紫 發表於 24-4-17 14:27

我本身食咗好多牌子,白免,Transino,p ...

我食過fancl Pola都冇效。YM有效,但貴。
以前yoko都介紹過一隻,萬寧有得賣,提子味,都有效,但而家冇左

大宅

小小魔天使 發表於 24-4-17 14:29
500蚊? 邊度買?我見到賣620架

買多幾盒,我等有折先買
attach1/tmp/phpZE9hnb

大宅

回覆樓主:

advanced nutrition抗藍光去班丸有冇試過?我剛買左兩盒,可以食四個月,1000蚊左右,為起二百幾蚊一個月,我見唔太貴所以試下,下次我又買cerm試下先

大宅

Keroppi32 發表於 24-4-18 00:54
advanced nutrition抗藍光去班丸有冇試過?我剛買左兩盒,可以食四個月,1000蚊左右,為起二百幾蚊一個月, ...

Advanced nutrition 我未試過,你覺得有冇效?

大宅

小小魔天使 發表於 24-4-18 14:33
Advanced nutrition 我未試過,你覺得有冇效?

我岩岩食左幾日未睇到效果,我貪佢除返開平平地,自己又負擔到所以試下,但佢成份係葉黃素同玉米黃素,好似係對眼睛好,但佢又話協同效應,會抗到藍光同去斑,心諗就算唔白,都對眼睛好

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊