親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

黎緊兩大兩小去日本,想問下有冇人住過日航酒店?乾唔乾淨同方唔方便呀?謝謝

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

bicycle0132 發表於 24-4-18 11:08
黎緊兩大兩小去日本,想問下有冇人住過日航酒店?乾唔乾淨同方唔方便呀?謝謝
...
日本有好多間日航,唔知你想問邊間。

我住過大阪心齋橋日航就幾好,地鐵上蓋,食嘢買嘢交通都方便,乾淨房間大。

珍珠宮

bicycle0132 發表於 24-4-18 11:08
...
邊個城市? 日本隨時有過百間日航酒店喎

別墅

Lihoma 發表於 24-4-18 18:03
日本有好多間日航,唔知你想問邊間。

我住過大阪心齋橋日航就幾好,地鐵上蓋,食嘢買嘢交通都方便,乾淨房 ...

唔該你呀,我就係想問下心齋橋個間呀

別墅

whyyou 發表於 24-4-18 18:52
邊個城市? 日本隨時有過百間日航酒店喎

哈哈~唔好意思,係大板心齋橋個間呀

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我而家住緊 方便metro 8號出口直達
唯一唔好係插頭較少 床頭usb 叉電勁慢
其餘都幾好 (emoji)同埋浴室熱水最盡都唔係好夠浸浴用果種熱

珍珠宮

回覆樓主:

幾細?日本大部份小學當成人計

別墅

發表於 4 天前 |只看該作者
mechu 發表於 24-4-22 20:41
我而家住緊 方便metro 8號出口直達
唯一唔好係插頭較少 床頭usb 叉電勁慢
其餘都幾好 (emoji)同埋浴室熱水 ...

好,唔該你

別墅

發表於 4 天前 |只看該作者
babytt2 發表於 24-4-24 01:45
幾細?日本大部份小學當成人計

一個5歲,一個8歲,8歲個個當成人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊