自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

keung922 發表於 24-4-18 14:59
回覆 廷廷媽 的帖子

哎…有時做人都梗係想面面俱圓,以和為貴,但我一句唔返又搞到佢梨花帶雨,我梗係想睇 ...
你咪話你好唔舒服返唔到囉, 仲可以話返你女朋友咁變態病都仲要人返學, 唔返使唔使梨花帶雨呀? 我大學阿仔話唔返我都吹佢唔漲啦

伯爵府

個女朋友咁自私嘅
又多事連人哋身體自主權都唔俾
將來有個咁嘅老婆真係祝福你好運

別墅

2024年龍年勳章 2024勳章

唔好返啦,不過照出門口扮有返學,咁樣有無得諗?

伯爵府

咁大個人駛唔駛咁誠實
咪話突然之間頭痛好辛苦要留屋企瞓咪得囉
卅幾歲人,係善良嘅你,但唔駛咁老實啩
尤其是有啲咁嘅極品女友

複式洋房

回覆 LoveCorgi2 的帖子

唔係,我同女朋友冇細路,但我今晩返學坐我隔離嗰位同學就有個仔考緊DSE,我驚真係touchwood惹到佢,搞到連帶佢個仔都中埋就PK 喇,但我女朋友持相反意見,佢覺得唔應該我唔返學,因為我都要學習知識,同學驚俾我惹到應該係嗰位同學唔返先啱。但今晩返嗰4個鐘我應該追得返嘅

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

keung922 發表於 24-4-18 15:08

唔係,我同女朋友冇細路,但我今晩返學坐我隔離嗰位同學就有個仔考緊DSE,我驚真係 ...
好明顯你女友慣左要全世界人圍住佢轉啦...

翡翠宮

回覆樓主:

如冇發燒,出街扮返學避一避悍女友

你應考慮該不該娶佢, 佢的身教會令你們將來的子女變成怎樣的人

複式洋房

回覆 yiqiyihui 的帖子

咁我都有同佢講其實我有病徵點都唔應該返,佢覺得而家政府都當呢啲係傷風感冒咁處理,好小事,照返係冇問題

水晶宮

keung922 發表於 24-4-18 14:43
回覆 Hanayori 的帖子

就係有病徵,所以先驚惹到人,尤其同學個仔考緊DSE,但我女朋友又覺得我應該兩條線都 ...

其實你有思想吖,你都識話怕惹到人啦,咁仲駛乜理你女朋友或其他人講乜吖,35歲啦,覺得啱就去做,覺得人哋自私唔啱就唔好去學,咁樣先更似翻個男人

複式洋房

回覆 廷廷媽 的帖子

我哋同居嘅,佢都同我一齊中covid,佢早我少少發病,佢覺得如果我個同學咁驚佢個仔中,應該係我嗰位同學唔好返學從而避開受感染嘅機會。但我諗唔到點解釋俾我女朋友聽,所以想睇下係咪時下嘅人會較為支持我女朋友嘅做法,於是開個acc上嚟問問。

複式洋房

回覆 20162016 的帖子

所以我先開個ac上嚟問下大家,我女朋友大我兩年,我想知係咪大部份人都同我女朋友相同意見。可能我咁諗係我多慮呢?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁小事都梨花帶雨,日後點過人世!

簡單啲,就算唔諗別人,有唔舒服咪休息下囉,傷風感冒都可以請病假架!

大宅

唔好吧,我覺得就算你想返都等過咗幾日傳染力冇咁高先

翡翠宮

你女友極度自私, 亦唔尊重男友.. 你唔舒服有無關心下你... 只關心要去上堂?

複式洋房

回覆 Jasmine-4711 的帖子

發燒應該冇嘅,我哋屋企冇探熱針,但扮返學都幾好橋,我真係冇諗過可以咁做!!haha

複式洋房

戴個口罩咪得

翡翠宮

keung922 發表於 24-4-18 15:11
回覆 yiqiyihui 的帖子

咁我都有同佢講其實我有病徵點都唔應該返,佢覺得而家政府都當呢啲係傷風感冒咁處 ...

我今日是中招第6日, 早 幾日燒到103,頭3日都102-103.

咳到現在, 咳到失了聲, 但仲咳緊

中covid不是一定好小事,
唔好害人考不到DSE

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

keung922 發表於 24-4-18 15:08

唔係,我同女朋友冇細路,但我今晩返學坐我隔離嗰位同學就有個仔考緊DSE,我驚真係 ...

你女朋友自私

複式洋房

回覆 lojo11 的帖子

唔會唔會,佢對我幾好㗎,係有時啲觀點同大眾有少少分別,所以有時我會覺得係我同個社會脫節

複式洋房

回覆 AACheungCheung 的帖子

我講過,佢講得係我位同學自私…

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊