自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

畀面勳章

karshing 發表於 24-4-19 03:04
原來話馬來西亞賣唔出飛,仲有好多位,唔明主辦點解取消,佢哋訂咗場都要比錢,又要賠錢比買咗飛嘅人。
...

係主辦商資金出現問題

珊瑚宮

cheechi 發表於 24-4-19 03:23
係主辦商資金出現問題

若果門票買唔出, 亦少贊助
支出與收入不成比例, 資金出現問題都有可能。
主辦未必預留足夠資金去蝕錢的。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

pugpuglover 發表於 24-4-18 22:54
我都喺小紅書睇咗啦,勁!為港爭光

算把啦!
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

外國人睇完以為香港d偶像
大部分係咁嘅樣

子爵府

Anpanmama 發表於 24-4-19 01:22
鏡嬸們好盡力架嘞
首先會話自己唔係粉絲,然後就話睇見依幾年佢哋努力有進步,好 ...

又係bor [/

公爵府

alau2021 發表於 24-4-18 23:31
佢哋12個咁勁應該留喺荷里活發展,留喺香港嘥哂

公爵府

marcus_hclee 發表於 24-4-19 06:37
大部分係咁嘅樣

大部分甩皮甩骨

伯爵府

回覆樓主:

黑暴嘅產物
又叻又孝順勤力有禮嘅年青人

子爵府

william hung當年都好紅

esmehouse    發表於 24-4-20 01:46
BBG1    發表於 24-4-19 19:26
miu~miu    發表於 24-4-19 12:18
Queenie_0012    發表於 24-4-19 08:45

男爵府

…. 公司肯抌本落去即係用好多錢,咁其實個12位究竟啲job 袋到幾多

美國capitalism 國家,你有錢就得,有啲high way 要俾錢貴咯但係快30分鐘,你想快啲睇醫生,得,你俾錢可以睇先…想上電視,你估下係咪俾錢上呢? 定係收錢上CNN or fox

美國會對12子有興趣?….又細粒又瘦.. 唔迎合市場

男爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

咸魚白菜各有喜好,唔使下下踩
其實新呢幾年好小有男團人氣keep到禁耐,雖然我都認同佢地實力有待提升,但香港男團可以上到cnn實在唔容易

伯爵府

sugiyama 發表於 24-4-19 00:07
第一個港星上呢個節目
Edan HKU畢業 應該佢最高學歷?

我發覺新一代未必上到大學英文先勁,我見好多學歷唔係好高英文都可以幾好,可能因為上網接觸英文影片較多。Marf (女仔造星冠軍)D英文好好,直頭好似外國人咁嘅口音。Anson Lo唔係讀D咩名牌大學,但佢英文係唔錯㗎。

我有個朋友,D女響新界讀普通local school小學 ,但可以用英文好流利同我仔溝通(我仔讀IS, 中文比較差)。我朋友話因為佢哋成日睇YouTube 。唔似得我個年代,讀local school 多數唔敢講英文。我自己細個都係。

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

快D 去CNN 屬地發展, 千祈唔好浪費呢D 人材!

勁到呢, 真係叫梅姐呀, 哥哥呀, 羅文呀, 倫伯呀呢D 汗顏 添呀!

alau2021    發表於 24-4-19 09:12

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

minimirror 發表於 24-4-19 08:16
…. 公司肯抌本落去即係用好多錢,咁其實個12位究竟啲job 袋到幾多

應該都係比錢cnn多,唔係冇啦啦揾佢地黎仲咩,可能順便見埋美國議會人員睇下可以下次有咩搞作

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

聽聞係深宵節目,係冇乜人提
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

WChan 發表於 24-4-18 23:29
英文應該 Ian最好
雖然鍾意佢哋,但我都覺得 Ian d 英文 佢哋做咩唔派啊姜 B 講英文呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

sugiyama 發表於 24-4-19 00:07
第一個港星上呢個節目
Edan HKU畢業 應該佢最高學歷?
Ian 學歷應該好過 Edan,佢當年入嗰科分數都唔少

男爵府

Jasmine-4711 發表於 24-4-19 00:56
鏡仔可洗腦到
各年齡層都有已婚婦人失控,
年青男仿傚, 男人妖妖地成風,

而家viu播緊AK套劇打天下2,而且mirror成員之前又有套繩角,有唔少成員都好重剛陽味,concert最多人尖叫都係Stanley 露胸肌,可能係呢個原因喺香港紅到,至於妖妖地成風,你話係邊度開始?

侯爵府

marcus_hclee 發表於 24-4-19 06:37
大部分係咁嘅樣

本來唔睇妖台可以不理,成日香港最乜香港最物先討厭,以為最受歡迎係咁嘅樣,樣樣造假影衰哂

侯爵府

Queenie_0012 發表於 24-4-19 08:43
快D 去CNN 屬地發展, 千祈唔好浪費呢D 人材!

勁到呢, 真係叫梅姐呀, 哥哥呀, 羅文呀, 倫伯呀呢D 汗顏 添 ...

香港娛樂圈淪落到今日咁都幾悲哀

首頁
12345...11

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊