夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我同老公都一齊20年,到宜家都係好親密,通常都每天一次,當然有試過太忙時無做,但放假時兩三次都會。後生時老公可一晚7次,宜家算少左。我地都有傾過唔知幾多歲後會唔得,大家都唔想咁快無。

男爵府

好媽媽勳章

Tyasnm 發表於 24-4-28 22:30
1)慳返唔小買衫錢及洗衣費
2)唔出街又慳返D消遣及娛樂費
年中慳好多錢,最原始既娛樂

你覺得人地全日唔著衫唔出街唔消費?

男爵府

好媽媽勳章

mingmama 發表於 24-4-28 22:58
就係~一日七次~真係全日喺張床度~衫都唔駛著

你覺得人地全日唔著衫唔出街唔消費?

男爵府

好媽媽勳章

mingmama 發表於 24-4-29 06:56
點首歌畀你聽吖~Gareth T嘅勁浪漫超溫馨
好啱你聽

多謝喇
你自己聽啦
啱你唔啱我

男爵府

好媽媽勳章

SforSylvie 發表於 24-4-29 15:34
一日一次都幾誇張...
自問收工返嚟都攰,做唔到日日想要
咁你平時有冇做啲咩保養下面?定係由佢?

每日一次對我地來講唔算誇張,只可以講係大家都好夾,我地除左工作時間,其他時間都在一起,包括煮飯做家務睇劇散步游水打羽毛球露營等,相處時間都幾開心,所以就好自然會做,其實大家都好簡單,都係搵D開心既野一齊做,所以你其實都唔需要擔心,你回想一下你地兩公婆以前拍拖鍾意做咩,襯大家都有時間時就一起去拍下拖,就足以很開心,至於做多做少都係你地之間的需要,個個人需求唔同,有些人係不太想做愛的,至於你話唔知下面是否鬆,我生完果時醫院有小冊子教過,做多些忍尿的動作,會有幫助。其實未必係你有問題的,你地感情又唔係唔好,話唔定只係佢本身需求不大,直接傾下睇下佢心裏想點先。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊