自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一位年近60熟男張先生,任職文員,結婚近20年,亦是一位有兩位孩子的父親,近日在Facebook上接觸到一個交友軟件,只要繳交200蚊入會費,就可以認識到囡囡找到SP!入會後,確實有超過十個囡囡提供選擇,不過要奪得美人歸,又需要做「任務」!第一次需要打賞$588;第二次就需要打賞$1188;第三次要打賞$1588!不過完成打賞之後,一位女子殺出阻止張生跟心儀女子約會,必須繳付4752元罰款;另一方面由於打亂公司的ip address,所以必須再繳付一萬元。最後更需繳付多$12600。最後張先生共繳付了三萬元。不過經過心儀女子的遊說下,張先生又被說服多繳付三萬!張生終於醒覺,知道被騙後報東張。

https://www.youtube.com/watch?v=pIIHrI6EA10&ab_channel=%E6%9D%B1%E5%BC%B5%2B

男爵府

BK Milk勳章

回覆樓主:

佢個腦真係生喺下面,咁都仲要走去報東張。。。唉
好難明白張先生個腦用咩構造!!

大宅

shareen1109 發表於 24-4-23 08:40
佢個腦真係生喺下面,咁都仲要走去報東張。。。唉
好難明白張先生個腦用咩構造!!
...

事主個語氣仲好精神
講故仔仲好生動
似係講人地多D
懷疑係作故仔博上東張

伯爵府

比人呃左7萬先講對唔住太太,如果比左7萬又得到自己想要既野就唔同

男爵府

BK Milk勳章

劫褲濟朋 發表於 24-4-23 08:42
事主個語氣仲好精神
講故仔仲好生動
似係講人地多D

唔系掛!!
咁佢都肯制?
照計東張都唔係傻㗎?

首頁

尾頁

跳至