自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

ccc_connie 發表於 24-4-24 15:03
咁你諗下點解同你一齊時唔結,同人地就結,兩個人如果真心相愛,出問題時唔會只係單方面
...

其實有問題可以同我好好傾,點解直頭走咗?為咗佢我改變好多,佢睇唔明?一齊咁耐,一直都係我愛佢照顧佢多啲,突然話冇感情,點解包容唔到我?

複式洋房

放開

大宅

LamCheung116 發表於 24-4-24 15:32
其實有問題可以同我好好傾,點解直頭走咗?為咗佢我改變好多,佢睇唔明?一齊咁耐,一直都係我愛佢照顧佢 ...

係咪你一直以黎都太高姿態?好老實,唔係個個男人都咁有耐性,亦唔係個個都會咁遷就人,又或者佢可能覺出聲要對方改變係委屈另一半,與其大家相處得唔舒服,遇著個佢覺得係對既人,自然捨難取易

珍珠宮

LamCheung116 發表於 24-4-24 13:32
當初係佢話唔結婚唔結婚,結婚只係多簽個名,點知后嚟直頭走咗同條大陸妹結埋婚..
...

咁又點?
佢唔愛妳咪離開妳囉,你理得佢之後同邊個結婚。人係會變尤其男女感情,一齊時開心過,就無話邊個欠邊個。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

LamCheung116 發表於 24-4-24 15:32
其實有問題可以同我好好傾,點解直頭走咗?為咗佢我改變好多,佢睇唔明?一齊咁耐,一直都係我愛佢照顧佢 ...

為佢改變左好多.....? E+ 有無打回原形, 回復真我? 有的話, 即是你其實已放下, 只是道氣JE, 都1X年, 搵其他野去發洩左佢...

如果是無的話, 即是你都認為個改變是好, 5關佢存在興否的, 你已經在為自己而活啦....

喜歡寵物嗎? 考慮一下...養隻來照顧下...陪伴下....
Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

LamCheung116 發表於 24-4-24 14:05
我叻係鄧佢減輕負擔吖,我哋一齊時,佢根本唔用供樓、俾家用,只需顧住自己就好,任何關錢嘅麻煩事唔用考 ...

佢依家點關妳x 事!
你咁嘅性格,我係男人都頂唔順。

複式洋房

ccc_connie 發表於 24-4-24 15:39
係咪你一直以黎都太高姿態?好老實,唔係個個男人都咁有耐性,亦唔係個個都會咁遷就人,又或者佢可能覺出 ...

我唔識作戲喎。但一齊都係我遷就佢照顧佢,佢明嘅。唔係隻病咗嘅大陸妹我真唔知佢其實都幾會照顧人哋,男人真係死蠢

水晶宮

LamCheung116 發表於 24-4-24 15:23
多謝你,我係好忠於自己嘅人。愈黎愈覺得要現實啲先好。

都啱,自己1個舒服,就自己1個生活自在,結左婚搵到1個唔體諒的攞苦嚟受。

複式洋房

hinhin_ma 發表於 24-4-24 15:46
為佢改變左好多.....? E+ 有無打回原形, 回復真我? 有的話, 即是你其實已放下, 只是道氣JE, 都1X年, 搵其 ...

我好認真諗一諗,好似宜家已經變成咗習慣啫。其實我諗養狗!但是要返工,又無工人,要考慮獨自留喺屋企嘅問題

複式洋房

Ononluk 發表於 24-4-24 15:53
佢依家點關妳x 事!
你咁嘅性格,我係男人都頂唔順。

象牙宮

回覆樓主:

好難唔恨,如果佢傷害得你好重,返唔到轉頭!

大宅

有啲男人就係鍾意乜都唔識白白痴痴
顯得佢自己好叻
太叻既女仔佢地唔like

男爵府

LamCheung116 發表於 24-4-24 13:50
我都知自己有shadow,望著佢同個大陸妹分開咗返轉頭,抑或過得好唔開心,控制唔到瞄咗吓佢fb。我有時都覺 ...
分開左咁耐, 大家的際遇同價值觀都可能唔同左, 如果再一齊可能已經唔同以前, 人都是要 move on 的。加上佢有心在 fb post 野激你, 更加唔好再多想了, 加油。

伯爵府

BK Milk勳章

愛情只是那時那刻的感覺,很明顯分開是因為他不愛你,或許是沒有給一個交代就離開讓人難以釋懷。只要遇到下一個,上一個曾經記得爛熟的電話號碼都不記得了。

水晶宮

LamCheung116 發表於 24-4-24 11:46
十幾年喇,仲係好恨⋯

十幾年 你都好偏執
無辦法迫自己唔恨佢,咁就慢慢恨,分散咁恨
突然有一日你會發覺自己好傻,唔再恨呢
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

LamCheung116 發表於 24-4-24 16:01
我唔識作戲喎。但一齊都係我遷就佢照顧佢,佢明嘅。唔係隻病咗嘅大陸妹我真唔知佢其實都幾會照顧人哋:igiv ...

佢想要女人,唔係呀媽
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

LamCheung116 發表於 24-4-24 11:46
十幾年喇,仲係好恨⋯

做唔到的,我表姨媽恨佢前夫恨咗50年,到死前都恨,講明唔准佢出席喪禮

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

恨嚟做乜?為啖氣?就算而家個男人唔要個大陸女人,話要同你結婚,你仲會制咩?

活得比佢好仲好啦,留心思去恨個已經唔會再見嘅男人,去諗或做啲令自己開心嘅嘢唔好?

複式洋房

牛牛牛牛 發表於 24-4-24 17:32
恨嚟做乜?為啖氣?就算而家個男人唔要個大陸女人,話要同你結婚,你仲會制咩?

活得比佢好仲好啦,留心思 ...

喺呢度無人識我,好真心講句,佢真係返翻轉頭,我肯制。我都諗住自己已經俾搞到好痴線,諗到呢個仲加恨佢。抑或佢變到勁差個人至好,我先得死咗心

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

LamCheung116 發表於 24-4-24 17:54
喺呢度無人識我,好真心講句,佢真係返翻轉頭,我肯制。我都諗住自己已經俾搞到好痴線,諗到呢個仲加恨佢 ...

咁我又真心講句,你呢啲即係攞嚟賤,明知返唔到轉頭,依個男人真係值得你咁愛咁恨?唔好呃自己仲有希望啦,幻想又好妄想都好都放低啦,依個世界唔係只得一個男人,仲要唔係好男人

首頁
23456...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊