自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

巴痕增生 ,已試過打類固醇針 ,連打5個月 ,看它漸漸 縮 細,停又漲返,主要唔係美觀 ,係會扯住痛 ,請問有無醫生介 紹 ,做手術會一勞永日嗎,謝謝

大宅

文迪羊 發表於 24-4-27 20:48
巴痕增生 ,已試過打類固醇針 ,連打5個月 ,看它漸漸 縮 細,停又漲返,主要唔係美觀 ,係會扯住痛 ,請 ...

我睇的整形外科醫生話叫蟹足腫, 他叫我吾好做手術, 但打類固醇針又太貴, 我打1粒要$2000, 朋友個女差不多有10粒又系$2000, 問過E 生打10粒的藥水1定多過我1粒, 為何收費1樣呢? 他答我劃一收費(emoji)打左6針, 細左2/3, 可2個月先打1次, 可惜又脹番重大過以前少少, e生話不能根治要keep 住打, 真系好沮喪(emoji)

侯爵府

Geminii 發表於 24-4-29 01:41
我睇的整形外科醫生話叫蟹足腫, 他叫我吾好做手術, 但打類固醇針又太貴, 我打1粒要$2000, 朋友個女差不多 ...

因為我癗,做手術都3年,肉芽傷唔口仲係紅紅地,所以先想攪掂佢 點算好

水晶宮

文迪羊 發表於 24-4-29 07:04
因為我癗,做手術都3年,肉芽傷唔口仲係紅紅地,所以先想攪掂佢 點算好
...

會好的,最好唔好搞,貼巴痕敵,恒心日日貼有用,急不了。我要特登忘記佢的存在,我都要好多年先慢慢淡,唔痕。越搞佢越踵。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊