自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

剛才去完APM, 推著BB車出升降機後, 有個女人迎面走向我, 用口水"U"我喎!又無得罪佢, 又無車親佢, 我媽媽立即大駡佢時, 佢還豎起食指對住我地, 好可怕, 通街都有傻人!好在只係PU向我, BB無事. 回家立即要洗白白和消毒.

男爵府

吓~
原帖由 febchim 於 09-6-17 17:17 發表
剛才去完APM, 推著BB車出升降機後, 有個女人迎面走向我, 用口水"U"我喎!又無得罪佢, 又無車親佢, 我媽媽立即大駡佢時, 佢還豎起食指對住我地, 好可怕, 通街都有傻人!好在只係PU向我, BB無事. 回家立即要洗白白和消 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章

哎.. 宜家條街真喺好多傻人... 好彩無事...

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

真係好可怕, 佢分明是因為我推著BB車而PU我的. 令我諗起深水埗傻佬,同BB去街真係要打醒十二分精神

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

好恐怖,她是否认错人了

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

嘩~傻人真係唔好得罪

珊瑚宮

好媽媽勳章

別墅

周街都係傻人~~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我亞仔都試過搭電車,佢喺前車我地喺後車(我地係坐車頭),你知D車埋站幾近ga la ,佢突然行去車尾用口水pu我亞仔亞仔當時嚇到喊,我聽到個傻婆話我亞仔用相機影咗佢9+幾張相呀(亞仔當時得6yrs)跟住我睇返部相機亞仔全部都係影巴士連一張la到佢嘅相都冇呀 跟住有人就話5好理佢呀,佢傻ga 你5好同個傻鬥呀 ,仲有呀佢仲要la高佢條裙話睬過我地喎:;pppp:

大宅

好媽媽勳章

嘩, 真係嚇死人!睇少一眼都唔得. 我媽媽睇住個儍婆是專登繞個D人來走向我的, 佢還要好大動作咁個頭仰後再向我噴.

大宅

好媽媽勳章

嘩, 真係嚇死人!睇少一眼都唔得. 我媽媽睇住個儍婆是專登繞個D人來走向我的, 佢還要好大動作咁個頭仰後再向我噴.

子爵府

比著我..如果有人係身邊幫我睇住個小朋友, 我十捉住佢問佢係米有病!!+報警先~

公爵府

好媽媽勳章

真係唔好出咁多街

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

至少有350萬人是傻呀

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

伯爵府

我都覺得依家好似周街都好多傻人,唔好話d大人呀,連d細佬都有d傻傻地架....上次我同細仔搭巴士,有個細佬女(7-10歲左右)同菲傭坐係我地右面既前2行,我久唔久就聽到個細佬女係道大叫大鬧,開頭我都無乜留意佢講乜鬧乜(因為我半邊耳仔聽緊歌),直到我後面d c奶拍一拍我,問我係咪識個女仔,佢地話我聽條靚妹由我個仔上車就開始鬧我個仔架喇,佢地仲以為我地識既添 我果時先知道原來條靚妹一直大叫大鬧就係鬧緊我個仔,咁我咪望下佢做乜鬧我個仔囉,點知佢一直用想殺死人既眼神啤住我個仔係咁話我個仔做乜要望住佢,而且仲不停咁話要打死我個仔?-( ?-( 陪住佢既菲傭見佢係咁鬧,咪不停咁叫佢唔好嘈囉..直到佢落車果下條靚妹仲好大聲咁話要我個仔同佢講對唔住=.="而車果d人就係咁話條靚妹係傻既,我都唔知比乜反應好,我個仔得個1歲幾乜都唔知,上車只係坐係道點會得罪到條靚妹呀~好在我個仔細唔知佢鬧乜咋....
大b駿逸細b駿晞

禁止訪問

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 藍藍 於 09-6-17 19:15 發表
我都覺得依家好似周街都好多傻人,唔好話d大人呀,連d細佬都有d傻傻地架....上次我同細仔搭巴士,有個細佬女(7-10歲左右)同菲傭坐係我地右面既前2行,我久唔久就聽到個細佬女係道大叫大鬧,開頭我都無乜留意佢講乜鬧乜(因 ...
嚇死人 ,而家D人太大壓力喇!

大宅

傻婆 ...... 比著我會報警

首頁

尾頁

跳至