跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

Re: 東涌/DB bb gathering

Hellomummy,
好明顯妳同somama都係性情中人,可以快d會吓妳哋就好喇!
"我覺得做朋友最緊要就係一個字~~~真"

複式洋房

Available time for next gathering

Name - Available day/ time
1. somama - Mon to Fri/ any time but not 11:30 - 3:30
2. hera - Friday morning & Mon, Tue, Thu, Fri: 4:30-7:00
3. hellomummy - Mon, Web, Fri: 9 - 4 & Sat 2 - 8
4.Anton- Tue, Thur 9-12:00, Fri 2-6:00
5.HN-Fri : anytime

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Hellomummy,

如果要遷就全部人, 暫時你要就一就, 在星期五的4:30後, 你可不可以在這時間出現????

and, 我並不是要琦琦不上學, 我的意思是請你在她放學後 (我想是大概after 4pm), 帶她一同來. 可以嗎??

大宅

oops sorry, somama, 我誤會左你意思tim!

Fri afternoon 其實可以喎, 琦琦放5:10pm, 我可以接左佢黎join 你地, 但係晚餐如何解決呢? 會否一齊? if yes, 我要bring Ken as well...不過佢就會悶d
不過唔緊要既,如果可以就到全世界,咁都好值得吖,咪當訓練下佢既AQ囉
比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

大宅

我突然覺得自己好豬油包,反應好遲緩,我地可唔可以搵日約埋做下運動呢?係喎, 東提會所有無GYM玩ga? 咁squash呢?

比較不正常而靈裡較感貧窮的人, 比起正常而靈裡不感貧窮的人, 成長的更多......

複式洋房

HN 寫道:
Available time for next gathering

1. somama - Mon to Fri/ any time but not 11:30 - 3:30
2. hera - Friday morning & Mon, Tue, Thu, Fri: 4:30-7:00
3. hellomummy - Mon, Web, Fri: 9 - 4 & Sat 2 - 8
4.Anton- Tue, Thur 9-12:00, Fri 2-6:00
5.HN-Fri : anytime

唔好意思呀!各位,我以為妳哋講緊今個星期添,因為我今個星期五off,所以話Friday anytime!我返工係on shift,等妳哋約下次gathering,我到時先知得唔得!

大宅

HN, You are right!!

我們是說28/1的gathering 的. 預你來的啊!! OK?!?!

別墅

All,

Will we have gathering on this Friday, If yes,
What time is it??Venue?

別墅

聽日的gathering:

日期: 28/1 (friday)
時間: 4:30pm
地點: 麼羅街

我地今次一齊飲下午茶ar, 請問邊個黎到ga?
hellomummy, 你帶埋琦琦黎得唔得ar?

Hera

大宅

hera,

Sorry, I am busy at preparing flash cards for ah-so these days so I didn't have time to spend at BK. Thanks for your arrangement.

OK!! I will join. In 麼羅街, they have a place that is quite private. That place is next to toilet Maybe we can request that place.

See you then.

別墅

somama,

仲以為你唔舒服tim, 原來整flash card...

我星期一睇左醫生la, 醫生話有小小血係bb"著床", 好normal, 不過下星期五要再照多次, 因為個日去, bb太細, 睇唔到, 希希就猛問醫生, "小b呢?小b呢?"

See you tomorrow!

Hera

大宅

I can join with KEI KEI at around 5:15, see you all tomorrow!

複式洋房

哈!真係今個星期五!!
咁咪有我倆母子份囉!
好彩個心 "law law ?" 忍唔住上bk啫,如果miss咗個gathering就揼心喇! :mrgreen:

大宅

Hello Hera & mamas,
我病o左成個禮拜所以無上到o黎又miss o左你o地o既 gathering 呀!!! :cry: 睇番你o地gathering後 o既message 好羨慕呀! o黎緊幾時再有 gathering 呀???? 好想見到你o地呀!

大宅

Hi Hi,

各位mama, sorry 呀!! 我在gathering 的那天遲大到!!

哈哈哈...... 我在上星期五去了Sogo的書展, 一行便行了三小時, 買書買到痴左線. 本來我是要走的, 但我想起有抽獎, 便去了10樓, 行過電器部看到放濕機, 又看了一會........ 一邊走一邊看, 又看到bb監視器, 又停一來看一會..........就這樣, 連約了妳們也忘記了........
:mrgreen: :mrgreen:

真的十分sorry.

但那天我真的十分累, 又没有記性. 明明一坐下來便與HN打招呼, 不到半小時, 又問hera誰是HN. 自己以為叫了下午茶餐, 一直坐

大宅

hellomummy & 琦琦,

琦琦真的跟妳同一做餅印, 她反應又快, 真的很似妳.

hera & 希希,

多謝希希的粟米洋蔥湯啊. 希希的聲線真的很好聽, 希望下次可以聽到妳的歌聲. 也多謝妳借玩具給阿so玩. 下次再見.

HN & 經誠,

很高興認識你們, 估不到我們是樓上樓下的

大宅

[size=medium]Available time for next gathering

1. somama - Tue , Thu: before 11:30 am & Mon to Fri: after 4 pm
2.
3.
4.
5.
6.
....
....

Any suggestion for venue??

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

somama,
今次gathering我可以參加啦!
我地今次會去邊呀?
如果天氣好的話,唔落雨又唔凍,可以入黎DB
最好是Tue , Thu: before 11:30 am
不過只限於2月頭呢個星期,因為過完新年後,小雪星期2、4又要開始返playgroup
My Two Princess

首頁
12345...6

尾頁

跳至