跳至

首頁

尾頁

大宅

我個B早同晚都要食人奶,而家佢有自己主見,自己揭開我件衫,同佢解釋都唔得!响一歲左右出差幾日,以為幫佢戒甩,點知佢好認得人,我唔响度,佢唔記得。一見到我就有暇想! 好煩!

大宅

我都係呀,我諗住番左學之後得佢習慣左就介啦,夜晚真係好煩,而家晚晚都同佢講bb大講女啦,要開始唔飲啦,我想佢自然離乳囉

珍珠宮

2024年龍年勳章

我都係,囡囡成日在家便要奶出街都好d,但一到睡覺時便要奶!現在我會時時同她說表哥多啦A夢都係不用奶,但都係冇用!都唔知點好!

複式洋房

我個女都係咁,我覺得心癮多過肚餓,因為上個月我有事過咗澳門兩個晚上,爸爸同佢訓,第一日就成晚扭計找媽媽,第二晚完全無扭過計就訓天光..................。如果大家有乜方法介奶都話聲比我知啦!我都好想<重獲自由>........。

大宅

「我哋成功戒甩咗喇」!

自從上次POST完同埋等佢過了生日之後,開始同佢講:「大個仔喇,唔再嘟喇,如果返學點算喎....媽咪可以沖汁汁,好立克,俾你飲益力多...總之唔再嘟嘟喇...」佢開頭都表現到好慘,係咁喊,自己都有少少心軟!但勝在我個B由細到大都鍾意聽道理,總之我係咁長篇大論係咁哦,佢就冇我符,又好似好明白咁(真俾佢吹脹...)

然後,過了4日後,星期六一個下午同佢瞓晏覺嗰陣,佢又醒起,要揭開我件衫,我又唔俾。佢又喊,我就同佢講:「媽咪冇哂奶喇,你要飲其他喇!」佢唔信,我咪俾佢試吓嘟,好快又停止俾佢嘟!可能先入為主關係,佢相信冇哂喎,然後又好淒涼咁喊住接「冇哂喇」嘅事實!然後我開返奶粉俾佢飲!佢就冇再扭喇!

之後,每隔幾日,我有引誘佢,但佢自己响度擰頭,不為所動!我就知「我哋成功戒甩咗喇」!

其實大家都知係心癮,同埋我會覺得嘟緊嗰刻佢可以完全擁有媽咪咁,可以詐吓嬌丫嘛!

全程大概用了2個星期! 大家真的要有耐性呀! 加油!

男爵府

你地好叻呀,我阿b食左8個月咋,阿妹6月出世,食左2個月,而家又戒埋,你地好勁呀

複式洋房

你地真係好叻, 努力啲繼續餵啦!好難得...
我記得我b囡戒母乳後我有兩個月失落期, 好後悔自己無努力keep住返工都pump奶, 漸漸少....希望你地唔好錯過bb在你生命中佔有你的時刻....幹巴爹

首頁

尾頁

跳至