影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

已故國際巨星米高積遜( Michael Jackson)逝世後,圈中不少嫌疑整容藝人鄭裕玲(嘟姐)、容祖兒均被拉扯來相提並論,被指是女版 MJ,嘟姐於事件後昨日首度出席公開場合,雙頰顴骨激凸,面部輪廓瘦如骷髏頭,對於被稱女版 MJ,嘟姐直斥:「唔理,不懷好意,令自己唔開心何必呢?」

國際巨星米高積遜曾多次接受整容手術,絕對稱得上是整容鼻祖,但經過多番修葺後, MJ臉容叫人嘩然,充份表現出整容的後遺症,與此同時圈中藝人鄭裕玲、容祖兒的整容傳聞亦漸趨增加。

放大圖片

《面頰凹陷》
被指為女版 MJ的嘟嘟昨日被追問有關整容的問題時,堅拒作答。

放大圖片

《面容僵硬》
早前被傳換膚的嘟嘟現已不再甩皮,但笑容卻牽強。

不再甩皮卻暴瘦
MJ逝世後有周刊指嘟姐是女版 MJ,昨日嘟姐在事件後首度現身公開場合,在尖沙嘴日航酒店出席香港先生宣傳活動,其實嘟姐與呂方甩拖後明顯暴瘦,昨日所見更加明顯,尤其面部雙頰顴骨激凸,瘦得跟骷髏頭一樣,不過過往被指狂換膚導致面部甩皮的情況不再,雖然皮膚狀况好轉,但依然瘦得我見猶憐,對於被指是女版 MJ,嘟姐有備而答謂:「我冇睇,唔理,不懷好意,令自己唔開心何必呢?」不欲多談有關傳聞。

睇泳褲環節必然
嘟姐將會夥拍陳貝兒和楊千嬅擔任本周六《 2009香港先生選舉》司儀,昨日首次跟參賽者見面,強調最緊要做得開心,對她而言亦沒有難度,而對參賽者的評審準則,嘟姐說:「睇泳褲環節就必然,最緊要樣靚身材好,口齒伶俐,有精采答案,要多啲必殺技,總之就盡自己所能啦。」

大宅

我都覺得Do姐越來越似MJ , 好恐佈!

侯爵府

如果當初整容時, 諗到有今日後果, 唔知佢仲會唔會整呢? !

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 recycle 於 09-7-23 11:48 發表
我都覺得Do姐越來越似MJ , 好恐佈!

係..同埋佢太瘦...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原帖由 anma 於 09-7-23 14:18 發表
如果當初整容時, 諗到有今日後果, 唔知佢仲會唔會整呢? !

整容真係會.....唔停得手...

男爵府

日子久了,不時要修補

原帖由 qq媽媽咪 於 09-7-23 15:01 發表

整容真係會.....唔停得手...

首頁

尾頁

跳至