想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位,我想問如我吃中葯調理,同時又想 try 呢隻 美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素....ok 嗎?

因我 period 勁唔準...30-50日不等...今日已經係 day 26...驗左幾日 d 仔都係得一條線..好灰呀

子爵府

好媽媽勳章

我打算連同白鳳丸一齊食, 我冧應該無問題....因為之前個sis都有連同中藥一齊食既。
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

你食左幾耐呀?老公有食嗎?

你係咪響呢度買???

http://www.brainybb.com/fe.html

thx

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 FiMiGi 於 09-7-30 20:48 發表
你食左幾耐呀?老公有食

我仲未食呀, 訂咗...依家仲等緊佢送黎, 我估下星期先到。
我老公無食呀...佢正常, 而且佢有食開蟲草, 所以佢唔洗食。

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

唔係呀...我係 e-bay度買架, 因為我見 e-bay 有3樽set裝, 而呢間無....所以我揀咗係 e-bay 度買呀!!

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

你之前有無 check 開体溫? 知唔知自已有無排卵架?

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

My C6 does NOT prefer me to take medical pills and therefore I have ordered Fertilitea (a tea product from Fertilaid) from ebay ........... I am still waiting for the product from air mail!!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Mabel1218 於 09-7-30 21:13 發表
My C6 does NOT prefer me to take medical pills and therefore I have ordered Fertilitea (a tea product from Fertilaid) from ebay ........... I am still waiting for the product from air mail!!

我都見過你所講茶....唔知係野成份架呢? 同隻藥有無唔同?
我都剛剛訂咗....話要6~10個工作天先寄到黎。

マリン媽媽永遠愛妳!!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 FiMiGi 於 09-7-30 20:32 發表
各位,我想問如我吃中葯調理,同時又想 try 呢隻 美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素....ok 嗎?

因我 period 勁唔準...30-50日不等...今日已經係 day 26...驗左幾日 d 仔都係得一條線..好灰呀 ...

如果你 30-50日, 大約 d 16- 36左右排卵, 或者試下測到去 d 36 睇下點.

加油呀

複式洋房

bibifa1225 : 睇到你寫"2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。
マリン媽媽永遠愛妳!! "....真係好心痛...一齊加油呀!

miffymiffy :我由day 20 開始 check都會一路日日 check... thx

btw,我響 ebay search 唔到呢隻野呀...咁呢隻野d定天喜丸好呢??

子爵府

好媽媽勳章

回覆 10# FiMiGi 的文章

天喜丸我食過....對我無乜效, 所以轉試呢隻。

e-bay 香港....你睇睇呢度。
http://cgi.ebay.com.hk/ws/eBayIS ... sid=p3286.m20.l1116

我地一齊加油啦

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

thx

i think i'll buy from http://www.brainybb.com/fe.html

coz my husband need to eat too....

try try sin

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 FiMiGi 於 09-7-30 22:03 發表
thx

i think i'll buy from http://www.brainybb.com/fe.html

coz my husband need to eat too....

try try sin

其實 e-bay 度都有男仕配方個隻, 仲有之前面個 sis 所講既茶, 你可以係 e-bay seach 下.....
anyway, 大家努力呵!!

マリン媽媽永遠愛妳!!

別墅

謝謝妳的資料, 我剛買了, 等佢送來, 應該8月初到.

原帖由 bibifa1225 於 09-7-30 22:23 發表

其實 e-bay 度都有男仕配方個隻, 仲有之前面個 sis 所講既茶, 你可以係 e-bay seach 下.....
anyway, 大家努力呵!!

大宅

認識瑞士牛牛第一回

原帖由 Luckyee 於 09-7-31 09:38 發表

知吾知有無咩副作用呀?
咁要食幾多個月呀, 同埋一個月大約幾多$
THX

別墅

$28.95美金一瓶, 有90粒, 佢建議1日食3粒, 早午晚食, 不過我打算食兩粒就夠啦! 我見到REVIEW好似冇副作用, 不過我未食過, 真係唔知, 但聽講好多人食左都有效, 連男人食都係, 所以就買黎試下.

我在網上買, 一連買兩瓶, 會平過單買一瓶.

原帖由 1829 於 09-7-31 10:59 發表

知吾知有無咩副作用呀?
咁要食幾多個月呀, 同埋一個月大約幾多$
THX

大宅

但兩個 website 分別話係 US$5X 同 US$7X 喎, 請問邊度賣 US$2X ????
:sm: Auntie_Winnie

別墅

US$5X, 是否兩瓶? 我指的是1瓶US$28.95, 其實係差不多$30. 可以去以下網址:

http://www.brainybb.com

原帖由 Auntie_Winnie 於 09-7-31 13:45 發表
但兩個 website 分別話係 US$5X 同 US$7X 喎, 請問邊度賣 US$2X ????

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Luckyee 於 09-7-31 09:38 發表

唔洗客氣, 我都係見之前個sis話係 e-bay 買, 所以; 上網睇睇仲有無其他地方有囉。
我依家都等佢送黎....應該下星期可以收到架啦。
你介唔介意交換 e-貓 or msn 傾計呀? 可以分享下食後感都好丫。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

but ebay need shipping fee wor

首頁

尾頁

跳至