想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

i buy this set already
http://www.brainybb.com/feformenwofe.html

any sisters know when can i receive this product???

thx

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-7-31 21:14 發表

唔洗客氣, 我都係見之前個sis話係 e-bay 買, 所以; 上網睇睇仲有無其他地方有囉。
我依家都等佢送黎....應該下星期可以收到架啦。
你介唔介意交換 e-貓 or msn 傾計呀? 可以分享下食後感都好丫。 ...

Hi, how much did you order ? Shall we talk and share ?
:sm: Auntie_Winnie

複式洋房

原帖由 FiMiGi 於 09-7-31 22:29 發表
i buy this set already
http://www.brainybb.com/feformenwofe.html

any sisters know when can i receive this product???

thx

我都o岩o岩係o尼度訂左阿~我都想知幾時会収到阿~有無人知o尼?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Auntie_Winnie 於 09-7-31 23:21 發表

Hi, how much did you order ? Shall we talk and share ?

我自已買咗2套(3樽裝/set), 我都好想同你 share ..... 只可惜我住日本呢邊, 同你 share 唔到。
我係 e-bay 訂... 上星期六過數, 星期一已經收到賣家通知已經寄咗貨比我, 而今日 check 到郵局個邊, 件貨已經黎咗日本呢邊啦。

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

民房

I also want to know more about the 美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素. Where to buy? How much? Can we buy in Hong Kong?

別墅

已經PM左比妳.

原帖由 bibifa1225 於 09-7-31 21:14 發表

唔洗客氣, 我都係見之前個sis話係 e-bay 買, 所以; 上網睇睇仲有無其他地方有囉。
我依家都等佢送黎....應該下星期可以收到架啦。
你介唔介意交換 e-貓 or msn 傾計呀? 可以分享下食後感都好丫。 ...

別墅

妳可以直接去FertilAid的網址睇, 又或者:

http://www.brainybb.com

姊妹話e-bay都有, 而我是在上面的網址買, 由於全部都係由美國寄來, 所以一定要郵費. 而且收美金, 我諗香港應該冇得買.

FertilAid公司自己話呢兩樣唔係藥, 係supplement,維他命之類的東西, 女的可調節荷爾蒙, 男的改善精子質素等等, review話好多女性吃了後就懷孕, 男性的體質也真有改善.

成功懷孕後就不可再吃, 也不可與排卵丸同吃.

原帖由 irene830 於 09-8-1 07:31 發表
I also want to know more about the 美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素. Where to buy? How much? Can we buy in Hong Kong?

別墅

佢話一星期左右啦!

原帖由 komekome 於 09-7-31 23:55 發表

我都o岩o岩係o尼度訂左阿~我都想知幾時会収到阿~有無人知o尼?

複式洋房

i already received their email today (1.8.09):
謝謝您訂購以下產品:

美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素 + 美國 FertileCM 草本潤滑丸 + FertiliTea有機草本成孕茶

貨品已從美國郵局用US Postal Service First Class Mail International寄出。郵寄及清關時間大約需時10個工作天。

再次多謝您的惠顧,祝您和家人健康愉快及如願以償!

Brainy BB 有機寶寶

i ordered it on 31.7.09

複式洋房

p.s.
this shop
http://www.brainybb.com
shipping fee is cheaper than ebay

大宅

原帖由 komekome 於 09-7-31 23:55 發表

arround 8-10 days

大宅

原帖由 FiMiGi 於 09-8-1 16:16 發表
i already received their email today (1.8.09):
謝謝您訂購以下產品:

美國 FertilAid 卵子維生素 + 精子維生素 + 美國 FertileCM 草本潤滑丸 + FertiliTea有機草本成孕茶

貨品已從美國郵局用US Postal Service ...

請問你是否用信用卡比錢嗎?

複式洋房

係呀,用咭比的

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-1 00:06 發表

我自已買咗2套(3樽裝/set), 我都好想同你 share ..... 只可惜我住日本呢邊, 同你 share 唔到。
我係 e-bay 訂... 上星期六過數, 星期一已經收到賣家通知已經寄咗貨比我, 而今日 check 到 ...

我唔係話 share 樽野呀, 係想話同你 share 下交流下生 bb 的事呀 ! 最後你用左幾多錢買兩樽 FertilAid 呀 ?
:sm: Auntie_Winnie

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Auntie_Winnie 於 09-8-2 22:34 發表

我唔係話 share 樽野呀, 係想話同你 share 下交流下生 bb 的事呀 ! 最後你用左幾多錢買兩樽 FertilAid 呀 ?

呵呵呵...我英文差會錯意添。
我係 e-bay 買....係 1set 3樽, 1set 係 us$77.95...另加運費$14.99。 今日已經收到lu。 如果你係住香港可以唔洗係e-bay度買。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

Thank you 各位~~我都収到個confirmation話10個工作天度会収到。
我想問下大家有没打算Day幾開始食阿?定係Day幾都無所為阿?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 komekome 於 09-8-2 23:24 發表
Thank you 各位~~我都収到個confirmation話10個工作天度会収到。
我想問下大家有没打算Day幾開始食阿?定係Day幾都無所為阿?

我收到就即食架啦....:lol: :lol: :lol:

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 komekome 於 09-8-2 23:24 發表

我收到就即食架啦....:lol: :lol: :lol:

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

原帖由 bibifa1225 於 09-8-2 23:35 發表

我收到就即食架啦....:lol::" /> :lol::" /> :lol::" />

係阿?即係吾洗到Day 1先食架?我仲以為要等Day 1先食得添~我今個月無排卵架、吾知食左会吾会有卵排o尼?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 komekome 於 09-8-3 08:37 發表

係阿?即係吾洗到Day 1先食架?我仲以為要等Day 1先食得添~我今個月無排卵架、吾知食左会吾会有卵排o尼?

我知呢隻維他命入面...有種叫 Chaste tree既成份....對無排卵(PCOS)既人仕好好, 而且可以調整反荷以蒙, 咁當然呢種維他命唔係排卵藥...所以; 都唔一定食咗會排卵。
如果你無排卵就最好睇醫生。:lol:

マリン媽媽永遠愛妳!!

首頁

尾頁

跳至