想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

但兩個 website 分別話係 US$5X 同 US$7X 喎, 請問邊度賣 US$2X ????
:sm: Auntie_Winnie

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-7-31 21:14 發表

唔洗客氣, 我都係見之前個sis話係 e-bay 買, 所以; 上網睇睇仲有無其他地方有囉。
我依家都等佢送黎....應該下星期可以收到架啦。
你介唔介意交換 e-貓 or msn 傾計呀? 可以分享下食後感都好丫。 ...

Hi, how much did you order ? Shall we talk and share ?

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-1 00:06 發表

我自已買咗2套(3樽裝/set), 我都好想同你 share ..... 只可惜我住日本呢邊, 同你 share 唔到。
我係 e-bay 訂... 上星期六過數, 星期一已經收到賣家通知已經寄咗貨比我, 而今日 check 到 ...

我唔係話 share 樽野呀, 係想話同你 share 下交流下生 bb 的事呀 ! 最後你用左幾多錢買兩樽 FertilAid 呀 ?

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-2 23:33 發表

我收到就即食架啦....:lol::" /> :lol::" /> :lol::" />

哈, 心急得你呀, 係咪門都未閂好就開樽蓋喇 ? 其實我連食排卵藥都排唔到, 呢隻藥會唔會對我黎講係起唔到作用呢 ?

大宅

原帖由 靚靚mona 於 09-8-6 18:48 發表
香港有一間代理公司『季安』,他們代理很多健康產品,之前我在那裡買了『聖潔莓』,我昨日打電話給他們說可唔可以幫我訂卵子維生素,後來就覆我如果要訂就需要12樽以上,佢就會幫我訂,各位sis你們有興趣一齊訂嗎?不過幾多錢暫時 ...

若一樽約 $2xx 我有興趣呀 !

大宅

原帖由 jesschi109 於 09-8-15 19:41 發表

嗯, 咁真係有d 調理返個賀爾蒙喎~~ 咁有冇食其他呀? (即佢有隻c m丸同茶)

咁又係喎, 我以前都好 dry 下, 無咩分泌, m 量又少, 食左一個星期, 又真係有 d 分泌喎, 唔知關唔關事呢 ? 定係心理作用呢 ? 話時話, 你地點分邊 d 係自己的分泌, 邊 d 係老公流番出黎果 d 丁丁黎架呢 ?

大宅

想請問食左 fertalaid 的 sisters, 你地食左之後, 有無肚谷谷的感覺 ?

大宅

我食左約兩星期, 1/8 day one, 體溫話我知應該係 14/8 排 eggs, 我由 16/8 開始就有肚谷谷的感覺, 平時要黎 m 前一兩日先會有肚谷谷的感覺, 所以我估都係食左 fertilaid 的關係, 但係我又無增加分泌喎, 所以我咪問下大家有無特別感覺囉 !!??

大宅

希望今個月中啦

大宅

原帖由 ballm 於 09-8-20 23:13 發表
由day1食到day15(今日)..有重大發現!
1)準時排卵(今日)
2)day13,14有好多半透明蛋清分泌
3)day14肚谷谷(是排卵感覺)...
4)day13,14 紅d100%深粗
5)day15 體温跳升0.4度

i only take two Fertilaid for woman per da ...

咁你平時呢五樣野係點呀 ? 有咩唔同呀 ?

大宅

原帖由 華太太 於 09-8-21 12:49 發表

我都覺得有改善,不過靜係自己調理好咗唔夠架,你c6有無食架,中既機會都大D。

我果 d 唔再算係調理架喇, 係買多個機會架咋, 我食排 egg 葯又唔得, 打埋針都唔得, 我有多囊症, 老公就完全無問題, 所以有時我都好內疚 ... 況且見呢隻 supplement 話對排 egg 困難特別有效, 咪試試囉 .... 希望中啦 ....

大宅

可以有人夾埋一齊訂嗎 ?

首頁

尾頁

跳至