想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都訂咗呀,收到 confirmation 話 6-10 日到,我知道 FertiAid 係唔可以同排卵丸一齊食,不過唔知食緊中藥得唁得呢?

複式洋房

回覆 21# FiMiGi 的文章

我都係 http://www.brainybb.com/ 度買,只係買咗卵子維生素 + 精子維生素各一樽,佢地話係 US 寄來大概要6-10日

複式洋房

我上星期五訂, 今朝就收到了. 好快!

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

我都有興趣呀!
食緊嘅sis, 可唔可以Share一下有無乜野变化?

係唔係M黎都可以食?

如果訂、郵寄係唔係掛号?因為屋企無人・・・

Thanks!!!

期待新的生命來臨!

複式洋房

原帖由 bibifa1225 於 09-8-3 10:05 發表

我知呢隻維他命入面...有種叫 Chaste tree既成份....對無排卵(PCOS)既人仕好好, 而且可以調整反荷以蒙, 咁當然呢種維他命唔係排卵藥...所以; 都唔一定食咗會排卵。
如果你無排卵就最好睇醫生。:lol::" /> ...

有睇阿~不過我係隔個cycle排卵、而無排卵個個cycle就食左排卵薬都仲係無排卵...所以我而家都慣左我係隔個cycle、所以隔個cycle先努力羅~~

複式洋房

原帖由 michelewong 於 09-8-3 11:31 發表
我上星期五訂, 今朝就收到了. 好快!

甘快???我都係上個星期五訂架!!吾知今日会吾会収到o尼?

水晶宮

如果食左bingo請上來報喜啊!

複式洋房

我係佢地主網站訂. 好快. http://www.fertilaid.com/
原帖由 komekome 於 09-8-3 13:27 發表

甘快???我都係上個星期五訂架!!吾知今日会吾会収到o尼?

複式洋房

係USPS快遞, 要簽收.

原帖由 cheung_cnine 於 09-8-3 13:12 發表
我都有興趣呀!
食緊嘅sis, 可唔可以Share一下有無乜野变化?

係唔係M黎都可以食?

如果訂、郵寄係唔係掛号?因為屋企無人・・・

Thanks!!!

子爵府

好媽媽勳章

大家開始食未?? 我尋日收到已經開始食啦...:lol: :lol:
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

大家甘快就到o既?我仲未知収到未阿、要今晩返去先知阿~~希望快D収到LA~

複式洋房

請問你你咪同你 c6 一齊食呀? 感覺如何呀? 我都 order 咗不過未到,而家心大心細唔知食唔食好,因為我食緊中藥...... 點好呢

原帖由 bibifa1225 於 09-8-3 14:29 發表
大家開始食未?? 我尋日收到已經開始食啦...:lol::" /> :lol::" />

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 hwtc 於 09-8-3 15:03 發表
請問你你咪同你 c6 一齊食呀? 感覺如何呀? 我都 order 咗不過未到,而家心大心細唔知食唔食好,因為我食緊中藥...... 點好呢

...

只係得我食咋, 因為c6都無問題...而佢又食開蟲草。
感覺呀? 仲未有呀......都係食咗1日啫。我就會同中藥一齊食。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

我都有食開中葯...我諗同中葯隔 3-4 小時先食好d

31.7 order , 今日都未收到...我都諗住收到就即刻食

我 cycle 35-50 日,呢幾日 check 紅 d,都有淺紅線,連續4日都淺紅線,今日係 day 31,有杰杰地透明分泌,so 我諗都係呢幾日排卵呱...而家隔晚 do,好想見到深紅線呢....唉...

複式洋房

原帖由 FiMiGi 於 09-8-3 20:42 發表
我都有食開中葯...我諗同中葯隔 3-4 小時先食好d

31.7 order , 今日都未收到...我都諗住收到就即刻食

我 cycle 35-50 日,呢幾日 check 紅 d,都有淺紅線,連續4日都淺紅線,今日係 day 31,有杰杰地透明分泌,so 我諗都 ...

妳一個cycle有幾日呀!day 31先排卵?咁遲咩?

複式洋房

原帖由 bibifa1225 於 09-8-3 18:50 發表

只係得我食咋, 因為c6都無問題...而佢又食開蟲草。
感覺呀? 仲未有呀......都係食咗1日啫。我就會同中藥一齊食。

Thnx! 我 c6 都食緊冬蟲草,係咪唔好叫佢食 FertiAid呢?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 hwtc 於 09-8-3 21:22 發表

Thnx! 我 c6 都食緊冬蟲草,係咪唔好叫佢食 FertiAid呢?

其實個d都係維他命黎既....我冧同蟲草一齊食都無問題既, 只係我c6蟲蟲正常, 所以先無買 Fertilaid 比佢食啫。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

原帖由 cathy1009 於 09-8-3 21:22 發表

妳一個cycle有幾日呀!day 31先排卵?咁遲咩?

我 cycle 35-50 日

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-2 23:33 發表

我收到就即食架啦....:lol::" /> :lol::" /> :lol::" />

哈, 心急得你呀, 係咪門都未閂好就開樽蓋喇 ? 其實我連食排卵藥都排唔到, 呢隻藥會唔會對我黎講係起唔到作用呢 ?
:sm: Auntie_Winnie

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Auntie_Winnie 於 09-8-4 00:02 發表

哈, 心急得你呀, 係咪門都未閂好就開樽蓋喇 ? 其實我連食排卵藥都排唔到, 呢隻藥會唔會對我黎講係起唔到作用呢 ?

衰鬼比你估中添 c6一交到我手...即時食一粒啦。
其實你當係調理作用咁食會好d囉, 唔好當係藥....我都唔知會唔會排架, 不過佢成份有 chaste tree 對無排卵; pcos既人幾好咁。

マリン媽媽永遠愛妳!!

首頁

尾頁

跳至