想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我都想訂FERTILAID 男/女卵子維生素,但係我住澳門,知不知可以送貨來?THANKS

複式洋房

29.95美金, 買多d, 抵D

原帖由 chibihamu 於 09-8-6 12:05 發表
Michelewong,

在這個網訂,shipping要幾錢呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 ^SANSAN^ 於 09-8-6 14:07 發表
我都想訂FERTILAID 男/女卵子維生素,但係我住澳門,知不知可以送貨來?THANKS

其實我覺得...只要你寫清楚地址應該無問題既。
2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

唔知大家食咗幾日....有無話d乜野特別feel咁呢? 我自已就呢幾日多咗透明(有時淡黃色)既分泌。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

原帖由 michelewong 於 09-8-6 14:36 發表
29.95美金, 買多d, 抵D

請問你訂了多少瓶﹖運費好似貴咗少少喎﹗

大宅

香港有一間代理公司『季安』,他們代理很多健康產品,之前我在那裡買了『聖潔莓』,我昨日打電話給他們說可唔可以幫我訂卵子維生素,後來就覆我如果要訂就需要12樽以上,佢就會幫我訂,各位sis你們有興趣一齊訂嗎?不過幾多錢暫時未知。

複式洋房

請問有冇姊妹o係呢個網訂呀? 如有係咪免運費? thanks~

http://www.brainybb.com/fe.html

大宅

原帖由 靚靚mona 於 09-8-6 18:48 發表
香港有一間代理公司『季安』,他們代理很多健康產品,之前我在那裡買了『聖潔莓』,我昨日打電話給他們說可唔可以幫我訂卵子維生素,後來就覆我如果要訂就需要12樽以上,佢就會幫我訂,各位sis你們有興趣一齊訂嗎?不過幾多錢暫時 ...

若一樽約 $2xx 我有興趣呀 !

:sm: Auntie_Winnie

複式洋房

原帖由 jesschi109 於 09-8-6 18:57 發表
請問有冇姊妹o係呢個網訂呀? 如有係咪免運費? thanks~

http://www.brainybb.com/fe.html

hi,i ordered from this web and need shipping fee US12.48.... and i received it today la ...(i ordered on 31.7)

複式洋房

原帖由 ^SANSAN^ 於 09-8-6 14:07 發表

i think no problem ar
or u can send mail to ask them 1st la

別墅

妳去www.brainybb.com訂購, 打清楚地址就得, 澳門冇問題, 佢都係從美國寄來.

別墅

唔係免費, 要收shipping費呀!

原帖由 jesschi109 於 09-8-6 18:57 發表

別墅

嘩! 妳好細心呀! 我依家反而係少了分泌. 我平時有唔少分泌, 仲要係黃色, 事關我做過幾次婦科手術, 中醫都話可能多左d. 希望呢隻supplement可以幫我調整番d荷爾蒙啦!

原帖由 bibifa1225 於 09-8-6 15:17 發表
唔知大家食咗幾日....有無話d乜野特別feel咁呢? 我自已就呢幾日多咗透明(有時淡黃色)既分泌。

民房

Hi Mona,

I am interested to order. Please ask how much for Men and Women. I want to order 3 bottle of Men and Women

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Luckyee 於 09-8-6 20:26 發表
嘩! 妳好細心呀! 我依家反而係少了分泌. 我平時有唔少分泌, 仲要係黃色, 事關我做過幾次婦科手術, 中醫都話可能多左d. 希望呢隻supplement可以幫我調整番d荷爾蒙啦!

...

我以前排卵前都無乜分泌架, 所以; 特別留意食咗之後有d乜唔同囉, 我無用排卵棒check排卵, 因為今個月都仲係休息期, 依家開始食足一個月, 下次月開始check埋排卵, 希望有排卵啦。
黃色分泌? 西醫有無話黃色分泌正唔正常呀? 如果係荷以蒙問題既話, 希望呢隻supplement起到作用啦。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

我訂左3 set. 係VALUE PACK來, 1 PACK就係3 set, 6支.

原帖由 華太太 於 09-8-6 17:17 發表

請問你訂了多少瓶﹖運費好似貴咗少少喎﹗

別墅

西醫冇講過有冇問題, 我都係打算下個月先check排卵, 希望食左一個月後就有好效果啦! 我老公冇咩問題, 不過我都買左比佢食, 反正有其他維他命, 都係有益的.

原帖由 bibifa1225 於 09-8-6 20:49 發表

我以前排卵前都無乜分泌架, 所以; 特別留意食咗之後有d乜唔同囉, 我無用排卵棒check排卵, 因為今個月都仲係休息期, 依家開始食足一個月, 下次月開始check埋排卵, 希望有排卵啦。
黃色分泌? 西醫有無話黃色分泌正 ...

複式洋房

原帖由 bibifa1225 於 09-8-6 13:02 發表

飲既同capsules成份有少少唔同架!
茶既成份
Product Description
FertiliTea is the all-natural tea designed to enhance fertility. Developed by leading fertility expert, Dr. Amos Grunebaum, FertiliTea c ...

咁茶好d定 capsules好d呢? 我order咗1樽 for 自己,1樽 for c6,終於到咗啦!!

男爵府

畀面勳章

我都想訂,卵子維生素+運費要幾多錢?

別墅

妳可以去呢個網頁睇:

http://www.brainybb.com

原帖由 KatheQuen 於 09-8-7 23:49 發表
我都想訂,卵子維生素+運費要幾多錢?

首頁

尾頁

跳至