跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

小小bb,
希望到時會見到你~

訪客字

大宅

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾吓!

Dear tulipgdn & all moms,

試過小肥羊? Good or not good ?

我囝囝7歲, P.2 .

你囡囡呢?

:-P

水晶宮

今星係星期六wor.

咁我又帶埋我個大少 Grant 到帝柏 podium 去玩下先.
希望會撞到你地啦!

大宅

我要番工, 今次趕唔到去join你地 la!

大宅

easy,

我冇試過, 不過聽人講話佢d食物味好濃, 唔駛滾, 都已經有味, 特別係羊肉,
easy 寫道:
Dear tulipgdn & all moms,

試過小肥羊? Good or not good ?

我囝囝7歲, P.2 .

你囡囡呢?

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

各位,
今日我同老公及大仔於四時便到柏景公園玩, 後來見到好多爸爸同d仔女到公園玩, 您地d仔女有無份呀

水晶宮

小小bb

我個大少, 今日下午由3點訓到6點幾呀, 冇得同佢去 podium 吹波波呀! 又要等下個星期六 lu.

大宅

小小bb,

放了工, 立刻回家, 不過我個女都訓了, 我都冇去, 如果我有去, 我諗你都知道係我, 因為我個女只有9個月, 都仲要坐車車.

公爵府

birdbird,
我個仔都有去玩波波, 我見到有人玩倉鼠(好多菌), 我有叫個仔不要去玩, 後來多了三個小朋友來玩的是我仔仔的表哥及表妹。本來今日(星期日)我們都會去玩, 但是仔仔要參加表哥的生日會。
我個仔是穿黃色衫及藍色背心 :mrgreen: 是不是好乖 :mrgreen:
下次記得打招呼 :exclaim: 星期五再約。

公爵府

tulipgdn,
星期五再約過

複式洋房

tulipgdn 寫道:
各位,

請教大家基督教服務處雋匯幼兒園係邊度?

唔知你係咪指係nathan road 近太子個間...我知係朗豪坊個邊3樓近遊樂場協會到都有一間~ 希望冇記錯啦
哥哥係04年2月13日出世, 祈姐係06年8月29日出世, 殷妹妹就係08年1月4日出埋黎喇! 一家5口樂也融融![url=http://www.babyhome.com.tw/bb/14331]快d入黎<舜祈殷 's love channel> 探下我啦!

大宅

大家好!!!我有個囡囡叫瑤瑤,已經2幾幾就黎3歲啦!!宜家有比佢返學前班!!!你地d小朋友係咪係返自己個區讀書呢???有無人同我一樣住尖沙咀或附近呢???

複式洋房

我都係新報到. 係新手媽咪

大家好!!!

複式洋房

Dear easy,

Thanks for your comments.

Do you know any good learning centre near Olympic Station?

Please PM to me.

Thanks.

mingming626

大宅

irischan927,

係, 我都係指這間, 聽人講, 要好早同bb報定幼兒園, 所以咪諗住睇睇.

不過我想比bb讀半日班, 好似剩係得基督教服務處雋匯幼兒園. 另外學之園, 救世軍都係全日, 好似冇咩選擇?

大宅

bebe,
我都係住尖沙咀架.
bebe 寫道:
大家好!!!我有個囡囡叫瑤瑤,已經2幾幾就黎3歲啦!!宜家有比佢返學前班!!!你地d小朋友係咪係返自己個區讀書呢???有無人同我一樣住尖沙咀或附近呢???

大宅

Re: 續西九龍(好靜!要擴大區域先得la!) 油尖旺區媽媽, 有時間入o黎傾

大冢好!!我都係油尖旺ma ma,今日先見到你口地呢個地盤.

你口地講果個柏景公園有冇設施

水晶宮

tulipgdn,

學之園, 係半日架咋!
tulipgdn 寫道:

....另外學之園, 救世軍都係全日, 好似冇咩選擇?

大宅

其實係油尖旺小學就好多d選擇,但幼稚園真係一般!!!所以我比我囡返kowloon tong!!!

bigtabo> HIHI 你bb幾大呀???

大宅

bebe,
我個女就嚟9個月。你個女係邊到返學呀?

首頁

尾頁

跳至