夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實又我同c6決定生呀b出泥我都知道條路唔係咁易行''不過我都覺得唔緊要''
]主要原因係我老公仲讀緊書''佢仲要唔係在hk讀書''一個月會見到七至八日到啦''
咁我就要返工''呀b宜家都9個月啦''由我放完產假之後我日日都係返工前放佢去99家放工去湊返返屋企''
就算自己辛苦d都唔想同呀b冇咩感情丫ma""
但係我個c6令到我真係好唔開心''佢咩都唔會理''
佢仲會覺得其實我有咩咁辛苦???
其實我只係想佢理下我感受''
關心我地多小小''''
我覺得自己有老公都好似冇咁'''

洋房

兩個人相處時間小,當然係會出現問題,最緊要大家多d溝通同關懷...而且,佢經常唔係香港..小同d仔女接觸..難免冇咁上心囉!慢慢黎啦!

複式洋房

我都明白你的感受, 我以前都系咁,
一早將BB送去亞媽度, 放工接佢返屋企,

男人通常系會粗心大意同比較自我一D,
不代表他不關心你,可能唔會表達,
將D感情放系心度, 你主動D,
盡量利用佢得閒的時間,一家三口一齊,
等佢感受你同BB的感覺, 你同BB好支持佢,
慢慢來啦,加油呀!

別墅

這樣我會直接同他說有沒有他的存在都沒有所謂,看看他會否有所改變!!!

瑪瑙宮

您日抖返工, 夜晚湊番 bb , 好叻喎.
咁佢要幾時至可以日日見到自己個仔. bb 要由一開始建立感情, 佢唔認得爸爸就會唔穌佢. 到時佢感受唔到親子情深, 就會有疏離感, 無左呢 d 困身野, 精神虛空的時候又會被外面o既野吸引. 您會唔會晚晚可以 skype + 視象等佢同 bb 見面傾偈, 講下日抖發生o既事, 加強佢的責任感同加強對您地的歸屬感. 記得時時 send bb 得意相去佢手機添喎.

首頁

尾頁

跳至