自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

經朋友介紹, lunch 去左太子上樓時, 因為新開場全場七五折, 好多小朋友衫, 男女裝都有, 不過全部美國牌子. 我買左幾件 dkny 小朋友衫, 折左都係 $60/件, 好抵.

不過今日 lunch 時間少, 放工會再預備定多d錢, 再入過貨 !!!

如果你地有興趣, 可pm比email address 我, 我再send 個 傳單比你 !!!

複式洋房

pls E-mail to me [email protected], thanks !!

男爵府

回覆 1# Abby-媽媽 的文章

Please e-mail to [email protected] .

Thanks
eunicema

男爵府

Can I have the address too.

pls email to me [email protected]
Thanks.

大宅

pls email to me

[email protected]

大宅

Please e-mail to candyht2003@yahoo[[email protected]].com.hk[/email]

Thanks

原帖由 霖霖B媽咪 於 09-8-14 14:56 發表
經朋友介紹, lunch 去左太子上樓時, 因為新開場全場七五折, 好多小朋友衫, 男女裝都有, 不過全部美國牌子. 我買左幾件 dkny 小朋友衫, 折左都係 $60/件, 好抵.

不過今日 lunch 時間少, 放工會再預備定多d錢, 再入過 ...

大宅

Pls email me. [email protected]

thanks!

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 霖霖B媽咪 於 14-8-2009 02:56 PM 發表

不過今日 lunch 時間少, 放工會再預備定多d錢, 再入過 ...

please check pm, tks!!!

男爵府

please pm
thx

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

Please email to [email protected]

Thanks

大宅

原帖由 水晶樹媽媽 於 09-8-14 16:20 發表
Please email to [email protected]

Thanks

嘩.... 太多pm 啦, 我驚我send 漏, 你地check 下email 啦, 我post左個宣傳單張比你地啦 !

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 霖霖B媽咪 於 14-8-2009 04:49 PM 發表

嘩.... 太多pm 啦, 我驚我send 漏, 你地check 下email 啦, 我post左個宣傳單張比你地啦 !

收到喇...tks 霖霖B媽咪

複式洋房

please email to [email protected]
thx!

男爵府

畀面勳章

PLS E-MAIL TO ME , THANKS^^

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

你POST去開倉個TOPIC未得LAW....最更要冇利益問題JET

大宅

Please pm

Thanks.

大宅

原帖由 Babyhung 於 09-8-14 17:58 發表
Please pm

Thanks.

各位, 已經send 左啦, 乜依度有個開倉既 post 咩 ???

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

i also want to know, pls email to me, thanks

超級版主

超級版主

索取資料,請直接pm有關會員

超級版主

超級版主

開倉及任何大展銷,請集中張貼於此!

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2297788-2-1.html

首頁

尾頁

跳至