跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

i'm free on 22/5 (sun afternoon)

洋房

回覆 pingmum 的帖子

HI HI,

我都係住秀茂坪咖! 我同仔仔可參加你地既GATHERING嗎? 仔仔依家17MONTHS

洋房

22/5(日) gathering
我都係住秀茂坪咖, 我可以同仔仔JOIN嗎?

大宅

我may be 22/5可能要3.30PM後先到, 唔好意思!

子爵府

大家好,我囝囝04年11月,囡囡09年1月出世,想問下2012年讀k1,咁要幾時報名呀?

男爵府

22/5 gathering,早上定下午近排天氣悶熱,望5月中好啲
地點:秀明道公園
定咗時間後,出報名list

子爵府

carol_fu311 發表於 11-4-13 17:01
Fila & Candy, welcome to join! 其實我都唔係好記得公園果名, 係起sau mau ping 商場對面, 我take bus見到 ...

果個咪就係秀明道公園囉,如果得閒我又嚟,歡迎嗎?

FilaLi  歡迎光臨   XDDD
大家MAMA交流下湊B心得, 你個B大D經驗多D, 可以教下我地D新手MAMA ^_^  發表於 11-4-30 11:58

大宅

我囡囡10年11月出世的, 呢家五個月大啦...我可否join 埋呀?

禁止訪問

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

大宅

呢個苑都幾多差唔多大唧bb, 可能公公婆婆爺爺嫲嫲工人姐姐帶落街一齊玩過 XDDD

大宅

近來都好鬼, 如果10.00am出來是否早左呀?因為我諗住個太陽冇咁哂會好d, or 大家有冇好idea 地方gathering呢?

大宅

請問大家是否今個sunday 22/5 出來gathering, 我見天氣報告預測下雨, 是否起商場上面gathering還是改期呢? 我見大家都好少上bk!

大宅

呢排公司忙都少咗上bk, 另唔好意思呀! 我今個星期嚟唔到, 因為表弟深圳過嚟玩. 如果你地因天氣改咗期, 睇下幾號, 我再join過呀~~

大宅

我見冇乜反應, 我都唔再問, 有時間先再傾!

大宅

叻叻勳章

我都好耐冇上BK傾計, 大家好~

大宅

唔好意思呀....我明天要慶祝生日,黎唔到呀.....如果你地改期的話,
我再join 你地呀....!!

大宅

請問呢頭有咩好D PG ? 我想幫阿囡報, 佢實再太怕陌生人, 又扭計, 又易喊 & 唔同人玩, 擔心擔心~~

大宅

回覆 FilaLi 的帖子

Fila, 你唔介意可以約起mac記食吓lunch, 見下面, 我都想睇吓我個仔同唔同小朋友玩, pg要起lam tin 同kwun tong apm果邊先有

大宅

回覆 FilaLi 的帖子

唔洗太擔心, 小朋友個個性格都唔同, 你可以帶佢去多d, 身邊有朋友有b的話, 見吓玩吓會好d. 加油呀. 你辭左工未呀?

大宅

candylanlan: 日頭奶奶都有帶佢多D去街GE LA, 都係咁, 上星期日帶佢去影相, 我地一行開小小就喊又影唔到, 要再約期, 仲諗住一歲前搞掂 ^_^!! 我未辭工呀! 太多嘢諗, 想存多小小錢, 想生第二個小朋友時先(未計劃). 你呢? 近排OK嗎?

carol_fu311: 當然唔介意一齊玩(可能我奶奶帶阿B上去公園或者見過你地添 ^_^) 不過要遲小小, 因為呢排太多嘢發生!! 令到我今早真係好想喊~~ 今早返工途中收到我老公電話, 講奶奶又唔知同工人吵咩啦(老公都唔係好明咩事), 奶奶話我地成日幫住個工人.... 個工人唔好我地都知, 但我地想搵到個先炒佢, 如果未搵到炒咗, 奶奶一個70歲老人邊搞得掂阿囡, 好辛苦, 我地唔係冇搵工人, 但平日又要返工, OT.... 只可以星期六日去睇. 依家仲要煩搵PG & N1, 全部嘢都只集中星期六日做, 阿囡需要用唧食D咩資料全部都係我去搞, 返工又累, 有時都覺辛苦......
自己又黑仔, 29/5手痛去睇鐵打"膚"藥(可能生完之後濕過生水,成日痛)兩日後出粒粒, 諗住好小事, 隨便萬0買咗支嘢搽, 開頭3,4日都OK, 點知5/6成隻手腫到隻豬蹄咁起晒水泡 ^_^!! 手掌都起水泡, 今日先睇到好D.

唔好意思太多口水啦,要你地聽我呻添^_^!!

首頁
12345...14

尾頁

跳至