跳至

首頁

尾頁

洋房

三聯特價85折,原$399,現$339~心動中.......
東西出品,買過佢的6隻dvd,唔錯,音效好吸引囝囝

洋房

有分level 1及2

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 MICKEYBB2008 於 09-10-30 15:16 發表
三聯特價85折,原$399,現$339~心動中.......
東西出品,買過佢的6隻dvd,唔錯,音效好吸引囝囝

呢套dvd 我都想買! 我在三聯睇過, 好似教得幾好o架喎!
~~~ LOVE & PEACE ~~~

複式洋房

yes, is good. Last time when I come back to HK, I bought vol.1.My son start seeing everyday when he was 1 years old. Now he already recognize all the letters from A-Z eventhough my niece who was 3 years old still don't recognize the letter.

洋房

咁我都係買,你仔仔好叻喎! a-z都識,咁毎日聽幾耐呀.....

洋房

係,我熙熙之前都聽開佢的英文dvd,有隻教玩具,顏色,公園設備........,係無意中買咗,入面的圖案,音效好吸引,所以,想買埋phonic......

洋房

我係博學坊上網有得買$350 level 1,現在三聯$339.但
博學坊
那套有level 1 & 2,補貨中,要$400多,唔知有咩分別

複式洋房

I let him see the DVD only once a day, better see it everyday. each DVD for 1 months, just like 'Your baby can read".

洋房

終於,係三聯買咗,有85折,現金付款再95折$322.1

一隻dvd毎日聽一次,一個月換一隻,收 到,除咗phonic外書仔,佢有填色,flashcard,遊戲等.....超正.
等我都學埋,可以同個囝溝通先

洋房

仲有3張poster

第一張,a-z
第二張.短音
第三張,毌音

若囝囝學得好的話,再買埋 level 2的機會好大

男爵府

大家要留意係米 i-pen版,好似有分的...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

洋房

這個應該係i-pen,包裝上有寫的

男爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都買o左喇. 買哂level 1 & 2. 前日睇o左1隻VCD, 好玩又易學! GOOD!
~~~ LOVE & PEACE ~~~

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

全靠jojo介紹, 我之前都有買, 發覺最大得益係, Jasmine會拼音, even未見過既字, 佢會自己試讀!
有一日, 佢自己話swab, swab, 我話你講咩呀? 原來佢見到一包 alcohol swab(酒精消毒棉), 然而, ...我係唔識嗰個字, 問我老公至知佢讀arm咗mouth:

男爵府

原帖由 Jasmine豬豬 於 10-5-12 21:01 發表
全靠jojo介紹, 我之前都有買, 發覺最大得益係, Jasmine會拼音, even未見過既字, 佢會自己試讀!
有一日, 佢自己話swab, swab, 我話你講咩呀? 原來佢見到一包 alcohol swab(酒精消毒棉), 然而, ...我係唔識嗰個字, 問 ...

係我介紹的ma 我都忘了!!我都係阿mee ma介紹比我ja~~Jasmine好0力女 Ar~~話時話Jasmine学到第幾本/Level??

別話:Jasmine 係米Keep 住Swimming?? 是否識得自己Swim LA??
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 jo@pong 於 10-5-21 17:30 發表

係我介紹的ma 我都忘了!!我都係阿mee ma介紹比我ja~~Jasmine好0力女 Ar~~話時話Jasmine学到第幾本/Level??

別話:Jasmine 係米Keep 住Swimming?? 是否識得自己Swim LA??
...

我買嗰套係6本(a-z, constanants, vowels) +vcd, 但冇pen, 佢睇哂啦, 咪日日Jack and Jill went up the hill ....

至於swimming, 今年冇同佢報, ywca d時間唔fit阿小姐返學or 作息時间, 諗緊熱少少就自己帶!
你有冇提意?

洋房

買埋level 4-6,但仔仔現在鐘意聽英文歌多d ,尤其,係noddy......,希望佢會再鐘意聽了

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

我都有買level 1-3比我個女,好似幾好,佢幾鍾意睇。而家成日講aaa a is for apple. 不過我一日比佢睇幾個字母,然後又重覆睇幾次,因我怕佢一次睇太多字母會學唔識。
另外我都想買埋level 4-6,等自己都一齊學haha。

男爵府

原帖由 Jasmine豬豬 於 10-5-24 20:44 發表

我買嗰套係6本(a-z, constanants, vowels) +vcd, 但冇pen, 佢睇哂啦, 咪日日Jack and Jill went up the hill ....

至於swimming, 今年冇同佢報, ywca d時間唔fit阿小姐返學or 作息時间, 諗緊熱少少就自 ...

我最近先比Level 3個女See,因不是太多時間係Home,所以都未能熟讀...
我覚女對枝pen 麻麻地有興趣。不過讀Story Card & Song Card就好有用。
gum 阿小姐平時会Read邊種類的書??
最近大妹介紹左我買英検小天才。我買左一Set(6個Level的)。不過對Jasmine來講,太Easy LA~~ Oxford Reading Tree会岩D~~我去Library See過好似都幾深下。
Jasmine 幾時Go to school ar ?? Jas ma~

Swimming我仲未知...因為不是太多地方収gum細。
最近忙Find一間専門D 教Drawing的...Swimming都未有時間安排到...
今年都未有下水禮添...

P.s 我老公問点解Jasmine多左gum多頭髪既??
其実関吾関Swimming事尼??

首頁

尾頁

跳至