跳至

首頁

尾頁

大宅

妳果然好細心呀, 每一個步驟都CHECK得好緊呀, 非常之好, 係喇, 大家當去玩下咁囉....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-21 12:25 發表

雖然話口碑好, 但據知都有d媽咪有更好的offer係手, 而家仲1516當, 仲有我個日見個staff係個list度mark低仔仔interview既時間, 原來又唔算多人喎...都係約30-40人,所以我估waiting都真係有機會嫁呢~~ ...

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-21 13:27 發表
妳果然好細心呀, 每一個步驟都CHECK得好緊呀, 非常之好, 係喇, 大家當去玩下咁囉....

係呀, 所以呢幾日都冇話好緊張~~

大宅

我囡囡係0804,海濱迦南收咗佢AM,綠楊就收PM,宜家仲諗緊讀邊間好D(諗咗幾個月喇)...我知道綠楊學術性比較好,又有outdoor,好多NET,不過offer PM,時間好難分配...迦南就中規中矩(我個人覺得有D商業化),不過就offer我地AM,各位媽咪你地又點睇啊?俾D意見...thanks!

珍珠宮

原帖由 Ines_B 於 10-4-21 18:45 發表
我囡囡係0804,海濱迦南收咗佢AM,綠楊就收PM,宜家仲諗緊讀邊間好D(諗咗幾個月喇)...我知道綠楊學術性比較好,又有outdoor,好多NET,不過offer PM,時間好難分配...迦南就中規中矩(我個人覺得有D商業化),不過就offer我地A ...

我會揀綠楊,之前迦南都收左我仔, 但give up左,因為校舍太細,我揀左慧中...
你個情況一定係綠楊,因為課程好..環境好..
講真,訓覺既野,一定可以調節到,呢個唔會係我考慮因素.

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-21 13:27 發表

Hi, BB13,

仔仔星期六in成點呀?個日原來唔係全部waiting, 而係有少量位比足歲既bb...同埋都有成百幾二百人呵...不過我諗都係無行lu.

大宅

好攪笑, 我係綠楊果邊留左言俾妳呀, 係喇, 果日好多人呀, 真係估都估唔到呀, 果日都係得個MISS帶阿仔玩下咁咋, 之後就走人, 叫我地等信咋 ..... 妳點知有少量位俾足歲BB既, 妳仔仔點呀....

原帖由 mianyang_99 於 10-4-26 16:29 發表

Hi, BB13,

仔仔星期六in成點呀?個日原來唔係全部waiting, 而係有少量位比足歲既bb...同埋都有成百幾二百人呵...不過我諗都係無行lu.

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-4-26 17:35 發表
好攪笑, 我係綠楊果邊留左言俾妳呀, 係喇, 果日好多人呀, 真係估都估唔到呀, 果日都係得個MISS帶阿仔玩下咁咋, 之後就走人, 叫我地等信咋 ..... 妳點知有少量位俾足歲BB既, 妳仔仔點呀....

...

我臨走前問個副校長~~

首頁

尾頁

跳至