夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有仔女當然小朋友行先,發覺婚姻好似出現問題!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果你選擇原諒就要真係要可以好大方,以後唔會再提或者有事攞番出嚟講至好,原諒一個人唔難,要忘記佢曾經做過就好難啦,好少女人可以做到,我自問唔得~不過,我覺得你先生嘅反應好有問題,佢有冇話點解要同第二個女人,真係一次出軌,定係已經有一段時間?我唔知你先生一向係咪紀錄良好,有d男人,你原諒佢可能會縱容佢~我有朋友就係因為佢先生有前科,到第三次佢就即日踢佢先生出去,佢話冇可能再相信佢講嘢,只要佢一話夜d返,自己就會懷疑佢係咪去滾,雖然佢同佢先生都仲係好愛對方,仲成日見面,但果條刺一世都會喺度,與其自己唔開心,對小朋友都會有壞影響,所以佢選擇分開~

你嘅程況最緊要搞清楚原因,會唔會可以補救,先決定點做啦

複式洋房

哀莫大於心死!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

係咪你無做野要靠佢養?
佢覺得你走唔郁所以唔理你既感受?!

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 carakelu 於 09-11-29 03:14 發表
我尋日無意見到先生與其他女人的床上照,很露骨,接受唔到...但有2 個小朋友,有想過原諒他但他竟然說又唔係剎人放火咁大件事,唔明點解我咁激動.錯左就應該原諒佢,.好傷心佢一點都唔尊重我地既婚姻,決擇唔到,順應自己定 ...

我諗我未必接受到,寧知莫見...仲要係呢d相...

男爵府

好媽媽勳章

你c6都好衰~咁都話唔大件事~.~"
你不如搵個fd扮影床上照比返佢睇下la~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 carakelu 於 09-11-29 03:14 發表
我尋日無意見到先生與其他女人的床上照,很露骨,接受唔到...但有2 個小朋友,有想過原諒他但他竟然說又唔係剎人放火咁大件事,唔明點解我咁激動.錯左就應該原諒佢,.好傷心佢一點都唔尊重我地既婚姻,決擇唔到,順應自己定 ...

你老公都好厚顏無恥WOR, 影埋床照對住老婆仲惡過人, ...即系佢点玩都得, 你無權過問亦無資格嬲..我覺得你系佢心目中真系可有可無.完全唔尊重...

為左兩個小朋友真系要咁委屈自己咩

比我一定接受唔到一個咁老公

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

睇黎佢一D悔意都冇~
仲理所當然!!
難保唔會有下一次~~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!
casllsac 該用戶已被刪除

大宅

原帖由 sharonhwyc 於 09-11-29 17:55 發表
睇黎佢一D悔意都冇~
仲理所當然!!
難保唔會有下一次~~
同意~~
My son Day Day is 4 years old

大宅

我對仔女幾大???
同埋你自己有無能力養自己???
我諗我就原諒唔到佢囉,
尤其是佢全無內疚之心囉.....

等待驗證會員

佢連少少內疚都沒有! 基本上亦証明佢不再愛你....你可以死心.....

黎緊既日子....除了傷心,你要堅強, 為自己籌謀! 錢方面,你有冇揸手? 自己有冇工作 ?

子爵府

實不相暪, 我嘅經歷同樓主一樣,
我嘅選擇就係離開~~

大宅

換轉系我...
我一定會選擇離婚....
我冇經濟能力...
但我有手有腳.....我唔信我做洗碗都搵唔到錢...我點解要對住咁噶男人委屈自己一世....
仔女!?即使判俾佢...又唔系唔俾我見..怕咩呢!?

瑪瑙宮

一點悔意, 一點羞恥都無, 真是可怒也. 當您係咩? 當自己係咩? 女人&她們的肉體和床上的快感只是剎那, 卻一點不顧念與您的感情和一起走過的日子. 好重要得過您和子女和個家嗎? 是否是經濟支柱就可以任憑折磨您?

以前女人死忍都因為無能力, 我唔覺得需要有佢, 您自己可以搬開及照顧子女嗎? 定您原諒佢比機會佢, 您會點選擇呢?

水晶宮

畀面勳章

最可惡是個男人跟本唔認錯, 不知悔改,
仲厚顏無恥, 完全不能原諒

.......

大宅

呢啲好似晤係人講嘅說話

複式洋房

委屈自己唔開心, 一對仔女看到都會有影響; 我明白做仔女一定要全整的家, 好像我一樣, 爸媽因為這些事困擾左我們成家參不多10年..我好細已知爸爸的事(跟你先生差不多); 但一直拖拉, 係我30既時候 仲於我做女忍無可忍 趕左個老豆走....所以 你唔好因為對仔女委屈自己....我媽就是這樣忍...因為仔女, 屈死左自己, 佢走先得56....
同時 亦睇唔出你先生都唔覺係咩一回事

禁止訪問

男爵府

如果係我會帶埋仔女走,同佢離婚

首頁

尾頁

跳至