自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說, 一班人識左廿幾年, 想約出來食餐飯(成年冇見), 約其中一個x君, 分別幾個朋友打比佢, 佢都唔聽電話, 在facebook留言, 佢只係問在那食, 之後冇下文

大佬, 人地都係想約埋一大班食餐飯, 唔係問你追債, 你e家避咩呀, 咁大個人, 電話又唔接, 問左去邊食又唔覆, 去咪去, 唔去咪唔去law. 做咩鬼呀

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

何必為咗佢唔開心啫 ...... 依家係佢唔珍惜呢份友情 gi ma

你哋玩開心 d lar .... 至於佢 ..... 到時見到咪見 lor

Come on, RELAX ......
路遙知馬力,日久見人心!

禁止訪問

珍珠宮

畀面勳章

Take it easy la, we cannot control others. So let it be

大宅

多餘 !

原帖由 牛津 於 09-12-29 22:46 發表
話說, 一班人識左廿幾年, 想約出來食餐飯(成年冇見), 約其中一個x君, 分別幾個朋友打比佢, 佢都唔聽電話, 在facebook留言, 佢只係問在那食, 之後冇下文

大佬, 人地都係想約埋一大班食餐飯, 唔係問你追債, 你e家避咩 ...

水晶宮

熱血金章

咁咪由佢囉,

我諗好多人身邊都會有呢 D 人,

通知左就算嫁啦, 到唔到咪由鬼佢囉!!

大宅

明明之前好地地, 冇lala變成咁, 個感覺好怪
原帖由 9594 於 09-12-29 23:02 發表
咁咪由佢囉,

我諗好多人身邊都會有呢 D 人,

通知左就算嫁啦, 到唔到咪由鬼佢囉!!

大宅

你睇實你個2手市場lar, 過來都好多餘wor
原帖由 jericho 於 09-12-29 23:01 發表
多餘 !

大宅

算啦,佢唔想嚟咪叫少個囉。你都話一大班人食餐啫,多佢一個唔多,少佢一個唔少!為咩咁上心哩!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

some people are like that, especially if all friends are successful but his/her life is not working out, he/she will try to hide...

男爵府

朋友, 啱傾就傾多幾句, 唔啱傾就唔好勉強, 無謂令自己唔開心.
take it easy!

男爵府

畀面勳章

朋友...話不投機ge話約嚟做乜...佢唔覆咪尤佢lor...唔洗為佢唔開心...唔值得

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 12# 牛津 的文章

會唔會 x 君有事, 唔方便講咁多. 佢問係邊度食 , 可能係想睇下就唔就到, 或者便唔便去到啦.

珍珠宮

原帖由 sallytamsh 於 09-12-29 11:12 PM 發表
朋友, 啱傾就傾多幾句, 唔啱傾就唔好勉強, 無謂令自己唔開心.
take it easy!

希望樓主能快D回復心情,開心返。
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地可以照出黎食飯架, 咁嬲做咩呢? 唔通今次輪到佢請? 人地可能有事或有啲野唔開心唔方便(或現時無心情)講呢? 你了解清楚未? 而且你都識講大家識左廿幾年, 唔好為件咁小事出post鬧佢啦....

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 牛津 於 09-12-29 22:46 發表

大佬, 人地都係想約埋一大班食餐飯, 唔係問你追債, 你e家避咩 ...

會唔會佢有d咩困難呀?做得廿幾年朋友,咪諗辦法了解下朋友既需要囉,有需要,咪盡幫;無需要,只係玩情緒,咪由佢囉,洗乜自己唔開心。

子爵府

我會照食,唔鬼理佢~~:;pppp:
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

子爵府

原帖由 foggyao 於 30/12/2009 11:53 發表

會唔會佢有d咩困難呀?做得廿幾年朋友,咪諗辦法了解下朋友既需要囉,有需要,咪盡幫;無需要,只係玩情緒,咪由佢囉,洗乜自己唔開心。

樓主話佢唔聽電話~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

大宅

開心你的敘會...
其他都是次要.
友誼萬歲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 jo2901chan 於 09-12-30 12:00 發表

樓主話佢唔聽電話~~

佢話有得fb嘛。
佢唔睬你,都可msg佢。

首頁

尾頁

跳至