二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醫生話我個女唔岩食雪印,但我2個星期前先起天翼堂訂左一箱.

宜家剩返7罐雪印細仔(黃色罐),有冇媽媽有興趣,$950 7罐,另免費送2盒旅行裝(共20條),旅行袋起卓悅買,全部未拆開.

7罐奶粉expiry: 2011年

可以起藍田/觀塘/將軍澳區交收. 有興趣既媽媽請pm我.

大宅

你好,

我有興趣買,不過請問可否便宜一點? 謝謝!

原帖由 macvn123 於 10-1-16 23:33 發表

宜家剩返7罐雪印細仔(黃色罐),有冇媽媽有興趣,$950 7罐,另免費送2盒旅行裝(共20條),旅行袋起卓悅買,全部未拆開.

可以起藍田/觀 ...

男爵府

仲有冇媽媽有興趣?

大宅

有興趣!
$900 for all ok?

大宅

對不起,你找不到我因為工作地方收不到,大家都要搵食。但你言而無信,大家以口頭承諾及你說第一個賣給我,我們大家亦PM成交,現在你竟然說已賣給另外一人。可悲,希望你好好地教育你的下一代做一個承擔的人吧。

原帖由 macvn123 於 10-1-16 23:33 發表

可以起藍田/觀 ...

大宅

請問邊位mama向這位版主 macvn123 購入 雪印細仔7罐+2盒旅行裝 $950。
本人原本是第一個向她購買的, 賣主原本亦同意並承諾以低於$950賣給我,但今天她再向我回覆,有另一位mama 用$950 向其買所以不賣給我啦, 如果你們是向她購買的,請各位一定要向她再議價才買呀,本人就是一個好例子,我不想大家再被她瞞騙了,請其他mama知道好是沒信用的。請務必小心。

原帖由 key79 於 10-1-19 22:10 發表
對不起,你找不到我因為工作地方收不到,大家都要搵食。但你言而無信,大家以口頭承諾及你說第一個賣給我,我們大家亦PM成交,現在你竟然說已賣給另外一人。可悲,希望你好好地教育你的下一代做一個承擔的人吧。

...

首頁

尾頁

跳至