跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

del

大宅

咁多個bb一齊..一定好開心jer~

男爵府

好媽媽勳章

4月3日咁啱我亞b半歲啦...

子爵府

畀面勳章

唔知個日Cedric會唔會係大哥哥

大宅

Can you post the Facebook link?

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

我BB 4月4日半歲!

原帖由 jk0925 於 10-1-21 11:19 發表
4月3日咁啱我亞b半歲啦...
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

大宅

How to register or can you post the facebook link?

民房

我又想參加呀...應該點樣報名

原帖由 黑白豬 於 10-1-20 22:04 發表
各位靚媽媽,
我地將會響4月3日為0910 bb舉行半歲生日party.詳情如下:
場地: 待定
日期:3-April-2010 (Sat.)
時間:12pm - 4pm
費用:待定 (但會包自助餐,((之後會post memu)), 生日禮物, ...

民房

回覆 1# joanne_yeung 的文章

我都想去,想快d知道地點......

大宅

點報名?

各位靚媽媽,
我地將會響4月3日為0910 bb舉行半歲生日party.詳情如下:
費用:待定 (但會包自助餐,((之後會post memu)), 生日禮物, ...

仲可以報名參加嗎?

大宅

等我update下4月3日party 既資料先

依家響facebook 已經confirm出席既bb已經有50個~
由於我地暫定70個families....所以請有意join party 既mami盡快報名喇~
可以到以下網址:
http://www.facebook.com/event.php?eid=238025269886

場地,時間...會於月尾前公佈~

*** 快d參加喇~!!!再有update 資料...再上黎報料

公爵府

好媽媽勳章

各位靚媽,因為我暫有新既工作安排,所以bk上既聯絡人會由我,變為Sze_baby,另外有咩問題亦可pm我的!^^

大宅

依家響facebook 已經confirm出席既families已經有54個喇~真係好多謝咁多位MAMI既踴躍參與~

響依個活動,我地5位搞手MAMI已經有共識去分工~其實大致都已經7788了...只係等遲小小,就可以公佈詳情比MAMI知^^

響Sponsor方面,好多謝MAMI們既意見,提議,Annie同我都好努力,希望為bb/mami搵更多"荀"野~我地依家已經有over 40個sponsor,另外仲有好多都傾ing~

希望大家唔駛擔心,我地5個一定會盡力搞好今次party,因為大家都係愛錫bb既好媽媽..會比一個好好回憶大家!!

不用擔心!我們有需要幫手,一定會出聲叫你地幫ga~唔會客氣^^haha~請大家enjoy party...

公爵府

好媽媽勳章

各位靚媽媽,
費用:待定 (但會包自助餐,((之後會post memu)), 生日禮物, 攝影師, 等等之費用)
名額:70個家庭 (由於我地已先在facebook作首輪邀請,現參加家庭已有47個)
(第71位報名媽媽,將自動作後補位置。如名單上1-70位人士取消,後補人士將會按先後次序作補上。)

聯絡方面,於親子王國可以搵MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)
如果大家對以上有意見, 或者有更多提議, 歡迎聯絡MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)! 我哋會不時響呢度通知大家架!!
請各位入錢confirm 留位前, 先通知MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE),我們會通知你入$金額,以知識別.與此同時,為對各人作出公平,今次嘅party費用,一經收妥,絕無退付,費用將作活動贊助費論。

聲明: 是次活動是由BK 10月MAMA自行組織發動, 一切與親子王國無關..
是次活動是義務工作形式, 活動完結後, 活動負責人會將是次活動所有帳目作公開, 歡迎查詢。
另外是次聯絡人暫時只有MaMei104(MAY) / szebaby(SZE) / ann-b(ANNIE) / 黑白豬(Phoenix) / Abbielau (ABBIE)五位, 敬請留意

複式洋房

我剛剛報咗名參加...唔知FULL未呢?

公爵府

好媽媽勳章

請問你fb既名係咩?你pm我,等我話你知丫,wahaha,其實我地定人數係因為驚太多人,個場地會迫d囉!
原帖由 hiromisan 於 10-1-25 15:55 發表
我剛剛報咗名參加...唔知FULL未呢?

別墅

好媽媽勳章

HEHE~~~我都報咗名GA LA^^
到時見大家~~~~YEAH
堯堯/09年10月2日

洋房

想問下要點報名?
我係 fb 到找唔到ar

大宅

原帖由 aggiehny 於 10-1-25 10:52 PM 發表
想問下要點報名?
我係 fb 到找唔到ar

http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=238025269886&ref=share

你試多次丫~~

大宅

好消息...依家參加party既家庭...有77個喇~
原本我地諗住70個就截止....但反應好好呀~依家暫時都會將70後既家庭作waiting list...我地會再視符場地各項再作安排...未參加既請盡快到facebook 留言 / PM我地啦~~

已參加既MAMI.....PARTY 見

首頁

尾頁

跳至