跳至

首頁

尾頁

大宅

呢到繼續傾啦^^

大宅

到 ^^
6w2d: 5.8mm
9w2d: 2.43cm
12w4d: 6.59cm

大宅

報到~~~

大宅

開心吸收勳章

甘快開症新part ^^

今朝去產檢聽左阿b 心跳, 安心哂...
之前又驚A 又驚B... 真係...

想問下...你地有無人上過醫院物理治療部攪的產前運動...
得吾得架...收費 $160 2堂...
會吾會廢廢地架...
我D 朋友話不如去參加呼吸班好過喎...
點好....佢叫我CANCEL 左個物理治療班佢...

大宅

原帖由 tigerbibi 於 10-2-9 14:54 發表

會吾會廢廢地架...
我D 朋友話不如去參 ...

我啱啱仲報咗法國的產前運動班...$760 2堂, 仲貴呀!
雖然唔知可唔可以順產,但都照去上一上...
另外,我自己都有上YOGA!

複式洋房

講D sharing 比大家聽﹕
我有一個朋友前一個月生了孖B﹐她事前已作好一切準備,incl. 提早請菲傭和請陪月。奈可﹐工人不知何解visa有問題﹐原本以為可以早小小train下先生B﹐結果生左B﹐工人先嚟到香港﹐結果日日企定定﹐乜都唔識做。另外﹐個陪月﹐只做朝9晚5﹐晚上“喂”夜奶都係靠自己。而且﹐個朋友系開刀生﹐暫時乜寶品都唔食得。萬幾蚊請個陪月結果只是每日來幫BB沖涼﹐同埋日頭奏一陣。

別墅

我都想上 yoga, 但唔知邊道有孕婦 yoga 上
原帖由 irisnmy 於 10-2-9 14:58 發表

我啱啱仲報咗法國的產前運動班...$760 2堂, 仲貴呀!

大宅

原帖由 baby_tigger 於 10-2-9 15:02 發表
我都想上 yoga, 但唔知邊道有孕婦 yoga 上

pure yoga, living yoga都有架啦, 不過就貴囉, 又要簽約!
我自己上緊一間係荔枝角的小型yoga班, 都ok ga, 又平~
我知6月mami自己組咗班係荃灣上, 但聽聞已經full咗啦~

大宅

原帖由 tigerbibi 於 10-2-9 14:54 發表

會吾會廢廢地架...

congrats....安心咪好囉!!

別墅

我未 join 過 yoga gei course, 未有 bb 前 join 過 pure fitenss, 覺得佢哋啲 trainner 教得唔好 + 唔平, contract 完咗後就無 renew. 依家想揾啲唔駛簽 contract gei join.

原帖由 irisnmy 於 10-2-9 15:05 發表

pure yoga, living yoga都有架啦, 不過就貴囉, 又要簽約!
我自己上緊一間係荔枝角的小型yoga班, 都ok ga, 又平~
我知6月mami自己組咗班係荃灣上, 但聽聞已經full咗啦~ ...

大宅

原帖由 pekkle321 於 10-2-9 11:25 發表

唔知呀....bb一路唔俾我睇, 所以上次先買咁少衫仔! 今次睇到bb生殖器官, 所以confirm 佢係囝囝

發癲....將你同mymelody掉轉左......hahahaha
終於知la......終於肯open d la...hohoho

大宅

原帖由 baby_tigger 於 10-2-9 15:19 發表
我未 join 過 yoga gei course, 未有 bb 前 join 過 pure fitenss, 覺得佢哋啲 trainner 教得唔好 + 唔平, contract 完咗後就無 renew. 依家想揾啲唔駛簽 contract gei join.

我以前都冇上yoga ga, 而家d posture都係盡量做ja, 因為d根實在太硬...一般去d小型yoga店都唔使簽contract! 我而家果間$80/堂~

大宅

原帖由 yeeyeey2k 於 10-2-9 11:36 發表
你唔記得佢果日食完飯買既BB衫都係中性款咩???佢上次照咁啱條臍帶遮住呀。

失心瘋啊~~~~hohohohoho

大宅

開心吸收勳章

嘩...甘貴... 甘法國可能教得好d/ 個別教授~
我果d 可能一大班人... 甘上... 我唸都係1hr 左右...
到時share下睇下有咩分別~
我下星期就上啦~ 甘我都去上先 ^^

大宅

原帖由 yeeyeey2k 於 10-2-9 11:52 發表
使唔使我幫你買,返工拎過黎俾你。

會唔會...太麻煩你?????????
我老實不客氣ga...wakakakaka

大宅

開心吸收勳章

有無教埋呼吸....唸唸下都想上呼吸班~

原帖由 irisnmy 於 10-2-9 15:05 發表

我知6月mami自己組咗班係荃灣上, 但聽聞已經full咗啦~ ...

大宅

會吾會廢廢地架...

我報左啊~~~~但4月先上喎......
產前運動班都有講呼吸法果d 喎....

大宅

原帖由 Mymelody33 於 10-2-9 12:03 發表

係呀, 今朝睇天氣話星期四最高25度, 但係星期五會跌到得番15度, 所以大家記住到時著多件衫呀......

年三十得14度......新年仲要落雨~~~大家真係要小心身體啊~~~~~~

大宅

原帖由 Spdwong 於 10-2-9 14:28 發表
我唯有長話短說﹕

1) 我有幾日無上BK﹐追post追到死死下。現在才跟得設。

2) 我知大家有gathering﹐但我年紀太大﹐怕哋嫌我唔對嘴形。所以思前想後﹐還是不參加﹐保持神秘。你地傾得開心D喇。

3) 我上星期已照結構﹐一切正常。 ...

公司好忙嗎????

我地不論年紀la....個個都係6 月媽媽~~~黎啦~~~

如願以償....恭喜晒~~~~

工人... 真係好煩~~~揀左就唔好諗la~~~安心養胎la~~~

大宅

我都報左贊育la...... 俾姑娘話我咁遲報....鬼咩.. 第一胎.. 邊識咁多唶.....成日都唔記得問姑娘拎介紹書....仲以為要見醫生check 左先有得拎....點知原來一問就有....chur~~~
我家陣排到4,5月先上啊......

首頁

尾頁

跳至