跳至

首頁

尾頁

大宅

各位, Babyroom已將相片upload了, 網址如下

http://babyroom.com.hk/0801ymca
http://hk.myblog.yahoo.com/joannelau1
等閒入黎看看, 我都是初初寫

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

終於有得睇了...謝謝你呀...

大宅

千多張 - 我未睇完.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

要分幾次睇呀...
我都未睇完...
原帖由 jdhwangmom 於 10-3-1 14:56 發表
千多張 - 我未睇完.

大宅

好媽媽勳章

請問之後是否會寄cd給我們 ?

雲母殿

會的,會繼續向影相的公司跟進取DVD的事宜,收到後會盡快寄出給毎個巳提交地址的家庭...

原帖由 加而晴媽媽 於 10-3-7 12:52 發表
請問之後是否會寄cd給我們 ?

大宅

畀面勳章

我開唔到嚟睇呀~~~

大宅

其實間公司是否仍未燒到碟? 我至今沒有收到!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我搬左屋,可唔可以寄去新屋度,如果可以我PM新地址給你,THX!
我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

雲母殿

尚未收到DVD,收到後才會寄出...
另外,到時會在這兒通知大家的..

原帖由 whywai 於 10-3-13 07:18 發表
其實間公司是否仍未燒到碟? 我至今沒有收到!!!

雲母殿

如果你巳搬屋,可以EMAIL你個新地址去我地YAHOO個EMAIL ADDRESS啦...

原帖由 多可靚媽 於 10-3-13 14:09 發表
我搬左屋,可唔可以寄去新屋度,如果可以我PM新地址給你,THX!

首頁

尾頁

跳至