想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

開新版喇!

大宅

yeah~ 報到報到

大宅

畀面勳章

我都係新手報到呀, 我都努力中呀, 一齊加油加油呀, 一齊今個月bingo

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

大宅

過左黎啦

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 jc0515 於 10-6-9 15:42 發表
我都係新手報到呀, 我都努力中呀, 一齊加油加油呀, 一齊今個月bingo

加油呀, 你入得黎唔多唔少沾倒我地 d 孕氣架~

男爵府

好媽媽勳章

今日 30w 喇, 過呢個 30 大關好開心~

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

真係快..咁快就30WKS
原帖由 shokobb 於 10-6-9 15:53 發表
今日 30w 喇, 過呢個 30 大關好開心~

珍珠宮

影左大肚相未呀?
原帖由 shokobb 於 10-6-9 15:52 發表

加油呀, 你入得黎唔多唔少沾倒我地 d 孕氣架~

大宅

各位jm好, 我今次係第一個Cycle開工, 所以咩都冇準備, 冇買紅d綠d, 不過我29/5嗰朝見到有好似蛋白咁嘅分泌, 我估係排卵, 嗰日下晝就同c6 dodo, 由嗰日開始計到今個星期六就14日喇; 因我嘅cycle一向都唔係太準, 最近三次係42days, 38days 同 36days, 所以有d jm話到m期仲未見m小姐就可以check, 但我都唔知自己今次m會幾時嚟, 所以都唔知幾時已經可以check 得..

想問係咪排卵後第14日check都已經可以check到架喇?

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 wingcrown 於 10-6-9 15:55 發表
影左大肚相未呀?

book 左今個 sat 去影大肚相呀~ 希望靚靚啦!
到時 post 上 fb 俾你地睇丫~

大宅

我今日排卵13日買黎驗都係冇呀

珍珠宮

唔一定架..
我7/12黎M, 我10/1CHECK,都CHECK唔到,17/1先CHECK到
原帖由 york_carmen 於 10-6-9 15:57 發表
各位jm好, 我今次係第一個Cycle開工, 所以咩都冇準備, 冇買紅d綠d, 不過我29/5嗰朝見到有好似蛋白咁嘅分泌, 我估係排卵, 嗰日下晝就同c6 dodo, 由嗰日開始計到今個星期六就14日喇; 因我嘅cycle一向都唔係太準, 最近 ...

大宅

畀面勳章

我細個嗰時都係意外有, 覺得好無耐, 同今次計劃生, 感覺真係好唔同呀, 等待第三個bb, 勁興奮, 勁期待, 希望沽到你哋啲孕氣, 我都可以一撃即中就好喇

珍珠宮

好呀...
我7/7先影...但呢排肥左,我驚7/7仲肥
原帖由 shokobb 於 10-6-9 16:00 發表

大宅

蛇王lu..

珍珠宮

你有2個小朋友啦? 真係好....幾歲呀?
原帖由 jc0515 於 10-6-9 16:02 發表
我細個嗰時都係意外有, 覺得好無耐, 同今次計劃生, 感覺真係好唔同呀, 等待第三個bb, 勁興奮, 勁期待, 希望沽到你哋啲孕氣, 我都可以一撃即中就好喇 ...

珍珠宮

原帖由 OKb 於 10-6-9 16:03 發表
蛇王lu..

珍珠宮

係呀....我記得你話呢排飲魚湯,BB 變左XL碼,你食咩魚,飲咩魚既湯呀?
原帖由 shokobb 於 10-6-9 16:00 發表

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 york_carmen 於 10-6-9 15:57 發表
各位jm好, 我今次係第一個Cycle開工, 所以咩都冇準備, 冇買紅d綠d, 不過我29/5嗰朝見到有好似蛋白咁嘅分泌, 我估係排卵, 嗰日下晝就同c6 dodo, 由嗰日開始計到今個星期六就14日喇; 因我嘅cycle一向都唔係太準, 最近 ...

如果你好肯定邊日排卵再加 14 日就一定 check 倒 bingo, 但你 cycle 都唔準, 又冇用紅 d, 齋睇分泌係唔準架, 因為有 d 人係有蛋白分泌當日排, 有 d 人係之後兩日先排, 除非你差唔多排卵個星期前後開 3 次工包抄啦~

首頁

尾頁

跳至