跳至

首頁

尾頁

大宅

兩歲可以食嗎??有冇mami可介紹一下!!!thanks!!

大宅

有呀!我由囡囡19個月開始食(而家2歲3個月),我係比佢食smartfish果隻魚油忌廉,我覺得都幾好丫....雖然呢隻貴d(好似係萬0 / 屈仁寺最貴)但我睇過佢入面既成份比較過係最好的!所以我最後都選擇了這個,而且佢係忌廉狀,可以比佢點餅食又得,點包包食又得,有時成包唧入佢口又得!都幾方便,而家囡囡每日茶點時間我都會唧落隻碟度,然後剪到d包包一舊舊比佢自己點來食!我覺得都幾好丫.....至於有無聰明到,講真我自己一向都覺得囡囡唔蠢的,因為佢細細個都成日鬼靈精咁,成日古古或或咁,好似滿肚都係計來整古你咁嫁喇!(連好小見既朋友都係咁講)但.......我會覺得佢含Omega-3、DHA、EPA及DPA,我覺得佢一定有佢既功效囉.....

** 你要留意,市面上好多係膠囊裝的,太細個係唔可以連膠囊食的,好似要督穿佢淨係比入面D油佢咁嫁!但入面D油又會好煋,所以你自己要衡量下喇!

大宅

我嗰兩個都係食SMARTFISH

複式洋房

i don't really trust fish oil so I rather give normal vitamins. I buy these USA gummy bear vitamins from online website and my son loves them... $150 for 220 pieces ... personally, i trust US brand more than Japanese ....

首頁

尾頁

跳至