跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 荃葵青媽咪會-PART V

Jennie,
傑傑上次流感都係好攰, 淨係灘響樹, 又係o野唔多肯食, 淨係肯飲水, 仲飲唔少, 不過就飲葯嘔葯, 飲水嘔水.
我姪女上次流感唔洗入院, 搞左個幾星期就好返, 妳最緊要問清楚醫生, make sure冇脫水現像, 希望Chloe快d冇事!!!

丸媽,
妳公司都唔錯喎, cover咁多醫生!!!

大宅

傑傑mummy 寫道:
丸媽,
妳公司都唔錯喎, cover咁多醫生!!!

至弊多數都係瘦醫呢

就算有好既醫生,睇睇

大宅

總好過冇嘛 :mrgreen: 包唔包spouse
咁妳有冇聽倒荃葵青區邊幾個好呀 [quote]
丸媽媽 寫道:
至弊多數都係瘦醫呢

就算有好既醫生,睇睇

男爵府

我番黎喇

子爵府

小川子

無睡午覺咩?
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

傑傑mummy 寫道:
總好過冇嘛 :mrgreen: 包唔包spouse
咁妳有冇聽倒荃葵青區邊幾個好呀

包~包晒我1+4口添! 咁講句公道d既說話,又真係好過冇既!

荃葵青我都想知邊個靠得住,早排睇開路德圍姓李果個,本來都覺得佢ok,點知我同事話佢好污joe,用黎睇耳睇鼻支野(同一支)冇用套不特止,用之前同之後抹都唔抹,我其實冇為意,到上次丸丸病又去睇,佢真係咁呀! 仲比我留意到佢響我簽既單上面開大數,響extra medication再mark多40-90不等,明明好普通三日傷風感冒藥咋嘛! 橫傾見上次丸丸隻流感佢都e唔掂,咪打去hr'琴餅'佢囉!

而家我多數都會幫襯牛頭角淘大有個姓劉既女醫生,近我亞媽樹,因為d仔女病多數都放亞媽度休養,信唔過d工人

大宅

小川子,
妳頭先去o左上堂 訓覺

大宅

我都夠鐘收工臭丸啦~~~今晚有胸再嗲

88~~~

大宅

丸媽,
妳就好啦, 我公司都包....咪淨係包我一個lor, 仲係claim得80%咋
傑傑bb果時都係睇李子x, 不過有次感冒, 睇左幾次都唔好, 唔知係咪連佢自己都覺得唔好意思, 所以主動送罐奶粉比我....宜家冇睇佢lu!

男爵府

上堂呀~
傑傑mummy 寫道:
小川子,
妳頭先去o左上堂 訓覺

大宅

比妳笑c [quote]
丸媽媽 寫道:
~~~今晚有胸再嗲

男爵府

無呀~~~要工作呀嘛
liwoodma 寫道:
小川子

無睡午覺咩?

大宅

有冇成個人散哂 ?? [quote]
小川子 寫道:
上堂呀~

侯爵府

妳講果個係唔係李X謙, c 火, 我之前都係佢, 冇為以咁污穢

丸媽媽 寫道:
早排睇開路德圍姓李果個

侯爵府

傑媽 >> 唔係每次第一次去睇新醫生都有奶粉送咩
無啦啦送罐奶粉咁好

大宅

cherryma,
佢送過幾次架喇....
不過果次我特別覺得佢係唔好意思!!!

男爵府

咁又冇...呢班中學生...好大個架喇
學野快.又唔使勞氣
傑傑mummy 寫道:
小川子 寫道:
上堂呀~

男爵府

咁好! 我個仔都幫趁過唔少, sample都冇喎!:evil:

傑傑mummy 寫道:
cherryma,
佢送過幾次架喇....
不過果次我特別覺得佢係唔好意思!!!

男爵府

收工快d返去休息喇!

小川子 寫道:
咁又冇...呢班中學生...好大個架喇
學野快.又唔使勞氣
[quote]
傑傑mummy 寫道:
小川子 寫道:
上堂呀~
[/quote]