跳至

首頁
12345...32

尾頁

洋房

將軍澳有冇好既牙醫介紹?

如題, Thanks!
Little Duck! :wave:

伯爵府

熱血金章 BK Milk勳章

Re: 將軍澳有冇好既牙醫介紹?

我睇開新都城一期果間, 有個女牙醫姓陳, 幾好架

洋房

pcsiauw,

Hi, 我搬咗嚟將軍澳大半年,我係新嚟

伯爵府

我唔知張x芝做咩牙套呀, sorry
我每半年左右會去洗一次牙, 第一次去o既時候, 佢話我d牙薄同埋黃, 話幫我整整佢, 望落去會好睇好多, 因為我公司有醫療福利, 所以唔駛$$ 於是就整啦, 其實佢都係幫我舖一層野o係牙齒表面 (層野白色架), 所以望落去就白淨好多啦, so far 我都整左三,四年囉, 到依家仲 keep 得幾好

別墅

littleduckbaby,

坑口有個牙醫幾好,我試過脫智慧牙和杜牙根都唔痛,我有friend 做過牙套都好好,你想要佢資料我pm比你。
Mami and me love swim very much!!

洋房

pciauw, beachbaby,

多謝你地,可否pm 牙醫資料給我!Thanks!

beachbaby,

你講那位牙醫收費幾多$$?

大宅

beachbaby, would u please also pm me?

別墅

收費唔算太貴,洗牙大約$200,個牙E會解釋得好清楚,好nice! 不過最好預早book時間和準時到,唔係就有排等!因為我次次去都好full book!
希望可以幫到你!

littleduckbaby, yi,
Pls check pm.
Mami and me love swim very much!!

大宅

pcsiauw 寫道:
我唔知張x芝做咩牙套呀, sorry
我每半年左右會去洗一次牙, 第一次去o既時候, 佢話我d牙薄同埋黃, 話幫我整整佢, 望落去會好睇好多, 因為我公司有醫療福利, 所以唔駛$$ 於是就整啦, 其實佢都係幫我舖一層野o係牙齒表面 (層野白色架), 所以望落去就白淨好多啦, so far 我都整左三,四年囉, 到依家仲 keep 得幾好

幾錢啊, 可唔可以pm我牙醫個名?

伯爵府

nausica,
Check pm!

複式洋房

Beachbaby

Would you pls pm me 牙醫info

Thanks
Wanleung

別墅

wanleung,

Please check pm

大宅

beachbaby,
可唔可以pm比我呀. 唔該哂.

別墅

feibear,

洋房

beachbaby,

多謝你,我昨日去咗你介紹的牙醫睇牙,個E生好專業,解釋得好清楚。

起初我都心大心細做唔做牙套,唔知佢手勢好唔好,好彩我去到既時候有個女仔啱啱完成哂treatment (前面門牙牙套,因為佢撞硼咗), 佢又唔介意比我望吓wor!hehehehe!真係好靚,佢唔講就根本睇唔出係假!

跟住到我見E生,佢suggest咗個treatment plan 比我,(因為我排牙好差,唔整齊加上灰牙),叫我考慮,我問咗好多問題,佢解釋得好清楚,好專業,完全無迫我做,仲叫我番屋企考慮清楚後先做。

最後我覺得價錢OK,(起碼平過我以前睇嗰幾個!),所以開始咗treatment, 杜兩隻牙牙根,一啲都唔痛!

我好希望快啲完成treatment, 可以好有自信咁笑出嚟!

大宅

beachbaby,

please pm to me, thanks.

大宅

littleduckbaby
請問一個 treatment 係大約幾錢啊? 可否pm牙醫名俾我啊? thanks!

別墅

funfun07,

Please check pm.

咁就好啦!希望你以後可以有自信咁笑,仲要"衣"起棚牙!笑多啲,人都開心啲!

複式洋房

littleduckbaby
請問一個 treatment 係大約幾錢啊? 可否pm牙醫名俾我啊? 我d牙都唔靚,好想整白佢地呀,thanks!

洋房

noknokma,

其實一個treatment 係無特定收幾多錢,要視乎你需要做幾多嘢,e.g. 杜牙根杜幾多隻牙,補幾多隻牙,做幾多隻牙套等等。你要比E生check up 咗,佢會同你解釋。放心,我依家個牙E唔會迫人做,好nice, 佢會叫你諗清楚才開始。我係一個好怕痛和驚驚青青既人,So far 我覺得好舒服,唔痛,唔驚!

首頁
12345...32

尾頁

跳至