烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

hashtag影視迷勳章

買晒成套烹飪書40本, 送一個光波爐, 好似都係德國寶....都係$18xx... 如果真係本身諗住買光波爐, 真係抵呀, 成套書送俾你咁濟....

d烹飪書係香港作者出, "開心入廚系列".. 又整便當, 又有整3d cake... 我都忍唔住買左3本...
願BB身體健康

男爵府

是不是買晒成套烹飪書40本要1800蚊跟住再送光波爐?

但10本書點睇得哂

大宅

係呀... 買晒一套書送光波爐...

如果係本身都想買光波爐, 咪當佢free你一套書囉...

但係如果係為左要佢個光波爐, 迫自己買晒一套書, 就另作別論...
願BB身體健康

男爵府

問題係如果你之前有買過幾本佢地系列的話, ,再買一套就唔抵喇

大宅

哎呀...都無人迫你買, 報下料啫...

都話.. 如果本身想買爐, 咪抵囉... 就算你之前有十本佢d書, 佢都係送多40本你啫... 又有乜唔抵呢...

之前有媽咪問過光波爐邊到有promote麻...
願BB身體健康

大宅

係呀!講得好啱呀!想買爐的人就有著數啦!
原帖由 agneskk 於 10-7-24 17:28 發表
哎呀...都無人迫你買, 報下料啫...

都話.. 如果本身想買爐, 咪抵囉... 就算你之前有十本佢d書, 佢都係送多40本你啫... 又有乜唔抵呢...

之前有媽咪問過光波爐邊到有promote麻... ...
再烦,也别忘微笑;再急,也要注意语气; ­
再苦,也别忘坚持;再累,也要爱自己。

珊瑚宮

光波爐要睇下乜野model,
現在新model約$1000-$1200已買到,
卽係比多$600-$800買40本書.
最緊要係D書有無用.
玩具萬歲!

首頁

尾頁

跳至