親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問去Singapore Universal Studios 駛唔駛買定入場票

咁去邊到買會平啲呢?

我上網check係AsiaTravelCare.com有得買,不過冇discount?

複式洋房

我都係係ASIA TRAVEL CARE 買,係期票,冇問題.

大宅

I bought directly in their website together with express pass.
You can print the ticket at home. No need to exchange when you arrive USS.

http://www.rwsentosa.com/language/en-US/Hotels/HolidayPackages
原帖由 Sto 於 10-7-27 11:02 發表
請問去Singapore Universal Studios 駛唔駛買定入場票

咁去邊到買會平啲呢?

我上網check係AsiaTravelCare.com有得買,不過冇discount?

公爵府

最好買定,我平曰去看見當曰都冇票買...

大宅

畀面勳章

一定要買定, 我去果日都已冇晒門票, 好彩一早買左, US 官方網站有售

大宅

回覆 5# Sto 的文章

我在27/7 (星期二) 剛剛去完Singapore Universal Studios, 沒有預先買定.
因為不知幾點瞓醒去玩, 我們大約11:45am 到, 好彩有飛賣, 當日原來不是很多人, 大部分遊戲都不要排長龍, 可以玩幾次tim.

But if you have decided what date to go, it is advisable that you'd better got the tickets on line. 免得掃興啦 .

大宅

原帖由 PoYi 於 10-7-29 14:10 發表
我在27/7 (星期二) 剛剛去完Singapore Universal Studios, 沒有預先買定.
因為不知幾點瞓醒去玩, 我們大約11:45am 到, 好彩有飛賣, 當日原來不是很多人, 大部分遊戲都不要排長龍, 可以玩幾次tim.

But if you have ...

Thanks for your kindly advise. I've already bought the tickets and hope that I will have a great holidays with my son later this month!

首頁

尾頁

跳至