興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
兒童/年輕 不覺得D 60-80' 歌好聽,

人老覺得D老歌好聽
ABBA / Boney M./Bee Gees / Carpenters

小學已經開始聽歌, 屋企人送咗人生第一部walkman俾我, 第一盒買既帶係譚詠麟雨絲情愁, 歌詞到而家都識背...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

hello,別來無恙吧?
大除夕...謹祝各位諸事大順,身體健康啊...
講緊刀話係5!不是一咧...

2020見~

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
hello,別來無恙吧?
大除夕...謹祝各位諸事大順,身體健康啊...
講緊刀話係5!不是一咧...

2020見~

都係咁啦, 營營役役...為口奔馳...

我都祝大家新年快樂, 萬事如意...

話咁快仲有幾個星期就過年...其實今年都唔知算係過得快定慢...

男爵府

"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

侯爵府

畀面勳章

Aardvark 發表於 20-1-7 20:42

以hk做骨幹/內容...既無5又欠一;吸引力肯定銳減啦
呢類FPS懸疑冒險,雖未至於會玩到;但非我茶類...PASS...
最近先裝返隻heat;我部低b config刀竟受到;仲係w7+lo-end display,run到玩到當有賺了

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
話咁快仲有幾個星期就過年...其實今年都唔知算係過得快定慢...

我總會說係一年比一年快,快過打針;話就話365日但實際每日果24個鐘係咪足鐘呢?,
& friendly reminder...

怕Win7刀可以完成歷史任務&
退矣...

子爵府

我總會說係一年比一年快,快過打針;話就話365日但實際每日果24個鐘係咪足鐘呢?,
& friendly reminder...

怕Win7刀可以完成歷史任務&退矣...

的確係一年快過一年, 我就更加明顯, 開工好多時都要追時間, 斬下眼又一日, 鐘就應該係足既, 起碼表面上時鐘冇行快咗, 可能係心態同生活卦, 幾乎每日過住千篇一律的生活...

win7今次真係endgame了, 之前儲埋果d win10意外冇哂, 要再dl過...

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 20-1-8 21:47
... 仲係w7+ ...

Though u've already upgraded 7 W10 tim.

Me? Not yet ar ... may b in CNY la
"And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream."

"Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space."

"The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team."

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Though u've already upgraded 7 W10 tim.

Me? Not yet ar ... may b in CNY la

我都有諗過打算過年攪攪佢...

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子

麼0, 兩OS刀有裝{分別用在兩個H.D.}
W7我仍堅
保留,仲用得好地地
W10...已用了好幾年啦...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
win7今次真係endgame了, 之前儲埋果d win10意外冇哂, 要再dl過...

我都有諗過打算過年攪攪佢...

goGOgo,
早前咪比你DL link嘅,果uploader仍一直致力搞update ver.出黎{辛苦晒}
DL較新 d ver.黎重裝啦...{記住en_US}

Endgame
刀仲可以繼嘅...緊XP...真係犀利...

子爵府

goGOgo,
早前咪比你DL link嘅,果uploader仍一直致力搞update ver.出黎{辛苦晒}
DL較新 d ver.黎重裝啦...{記住en_US}

Endgame刀仲可以繼嘅...緊XP...真係犀利...

多謝提醒, 我去dl定先, 過年慢慢搞...

en_US...收倒...唔該哂...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

謹祝大家鼠年身體健康,萬事勝意,財運亨通,步步高陞...
公豈。恭喜。工起...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

子爵府

恭喜恭喜, 祝大家今年搵多d, 財源廣進, 心想事成, 最緊要身體健康, 恭喜恭喜~~

大宅

Why this gamer BT DL rate so fast?

My wireless max 6.xMB/s, still using that rubbish free old HKBN BB100 router (100Mbps, still not bad yet)

Wired max. 12.xMB/s

https://imgur.com/uQg99dH

子爵府

肺炎肆虐, 各位安好?

最近大家都比較小出現, 有點擔心, 有空請留個言報報平安...

大宅

所有 3類 Tomb Raider's 遊戲暫停玩

最近駕駛模擬火車 - TSW2020
https://www.youtube.com/channel/UCjlLjvQZmSnKGoUVWoDMQZw
https://www.youtube.com/playlist?list=PLTadAPfZAy6ZERGHYiqU1RWSB3MNf0s2O

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
最近駕駛模擬火車 - TSW2020

從未接觸過呢類型, 大約係點玩法架?

大宅

回覆 o黑o黑 的帖子

你是火車司機,在玩的時候符合一些要求,
類似 Microsoft Flight Simulator (當然沒有這麼複雜和許多分配的鍵)

首頁

尾頁

跳至