興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-6 15:11 發表
[misc]

正正正...

>>

大家好!我回來囉!

嘩,之前個thread咁快就爆,而家搬黎呢度又已經開到第三頁,勁!

呢隻五星物語勁掂喎!邊度有得入手?

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-9 14:48 發表

Hi 小P, 終於見你返黎lor
之前post果隻SR3未有耐住...
呢隻...再販就快dd...9月見街,同樣正斗

>>http://img245.imageshack.us/img245/3677/10066421a6.th ...

CCD:
你呢下毒放得好甘。 :lol :lol

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-10 01:26 發表
夜安~

下話? :lol
貢...... 到時記住"一於去馬"囉

3780(日) = 342(港)

貢大眾化嘅價錢就有貢嘅質素,買隻game都貢上下啦!

大宅

下?有PC版嘅Wii模擬器兼玩到超罵你O?貢我部Wii仲擺係度做乜?

CCD同A兄,你地回水!

大宅

最近屋企人好似「不反對」我去買Wii遊戲。我自己又心思思物識緊應該買邊隻game,個仔話想玩罵你O,老婆話想玩射擊但就唔想射喪屍。

有乜好介紹,各位?

大宅

原帖由 o黑o黑 於 10-8-26 00:32 發表

咦? 小p你冇改機? 支持正版?

唔係我特登要支持正版,而係我買機個陣,一間二間舖頭已經唔敢幫人改機,所以我只有逼住玩正版game囉。仲要我o係日文同外國機中任揀一條路走,因為日文機話唔支援英文game云云(我唔敢買英文game,萬一玩唔到咪Orz?)

我係舖頭見到佢地賣嘅機,全部可以load記憶卡玩,真係.....唔知講乜好囉。

大宅

原帖由 o黑o黑 於 10-8-27 02:07 發表

哦~原來係咁, 不過支持正版好事黎既...只要排除左昂貴呢個factor:lol

而家d舖頭好似又改番喇係嘛?

唔知喎!不過算啦,我地都唔想個仔打咁多機,所以屋企只係得兩隻game咁大把:北京奧運及罵你O賽車,個仔都可以打足一個下晝....唉。

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-27 09:47 發表

貢你e+典打蒜?
賣走佢? ; 考慮 PC '咩'??

PC?你指PC版Wii?咪玩啦! 

PC我係等緊Diablo 3,不過睇怕都要下年嘅下半年先有聲氣,話呢期要集中火力係StarCraft 2。又係嘅,費時分薄哂D利潤嘛!

大宅

PSP 我就等緊年尾出嘅芒亨,暫時都係玩返D舊game。

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-31 14:43 發表
一集比一集靚得交關...
禾只會...齋睇

[HD] ...
P5oj7SHgmDc

PC版?? 少有喎!咁多套之中暫時只有7、8同11先有PC版,14出PC版,真係要見識見識!但要玩嘅話恐怕又要換顯示卡、CPU同埋RAM,真係重皮!

大宅

原帖由 kittychan1103 於 10-9-2 22:25 發表

haha..人兄你ok wor~ haha
必理痛幫你打機打勁d~~?? 平時你靠佢幫你爆機? xdddd

嘩.....我幾時做左代練?但冇錢收嘅?XDD

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-31 14:43 發表
一集比一集靚得交關...
禾只會...齋睇

[HD] ...
P5oj7SHgmDc

尋晚特登上官網下載佢個benchmark來試,最後得出黎嘅分數可以用四個字形容:慘不忍睹。

佢個列表話benchmark去到四千幾都叫做一般貨色,但我嘅分數....得幾百分。

之前試街霸四都係咁,唔通真係要換過顯示卡?我個張都叫做GeforceF8系列,唔差下話?竟然淪到到咁....真係冇計傾!

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-9-3 10:47 發表

小P, 你行咩setting先?推到去盡乎??

上個[Part2] 亦曾經晌度post過 Bio5 pc 既benchmark demo, 禾刀係勉強緊緊夠玩果隻...
(果時張card仲 ...

你指顯示卡嘅config?老實講,我唔識set,亦唔知config係點,我只係下載左個benchmark返黎跟住開黎睇咋。

你刀見到個benchmark只係叫你揀高或低解像,我當然係揀low啦!但個畫面已經係度跳跳跳....

我刀想知點可以優化張顯示卡喔!:(

首頁

尾頁

跳至