興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-2 17:52 發表
NFS hot pursuit 只係試金石?
黎緊睇好佢乎??
xfpNzKjPBP4

靚到冇朋友

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-3 10:06 發表
麼零...

有!有!有!
那,一於upgrade部PC佢,等隻Shift2出呢就即刻[咩]佢返黎齊齊做個Fd...
http://www.hkicons.com/_1554.gif" border="0">.http://www. ...

好快又年尾, 唔諗住喇, 過埋年先算...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-6 10:54 發表
麼零...

輪到PC喇! go go go
>>

睇怕部腦冇番咁上下都推佢唔郁喇...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-7 02:09 發表
夜安~:lol

hm...刀未必唔得既...
off晒d特效/etc...應該玩倒既
Upgrade .... Upgrade ..... ...

真係得? 好想試o下...

唔使催眠我喇, 如無意外等過左年先換機...

係喎, 你以前好似post過隻唔知咩cleaner, 可唔可以post多次, 酒精120唔知搞咩, 突然要我註冊, 咁我咪去搵序號囉, 搵左一大堆都係冇個得, 一怒之下刪之&裝左新版, 但係舊版有部份殘骸刪唔走...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-7 14:41 發表
5安~

hm...唔知丫!禾刀未單撈晒...
你刀單黎試下先囉!唔work既可以留返遲下部[勁雞]丫嘛

cleaner? CCleaner?
同你果問題->酒精 完全兩樣野黎喎...
>>http://static.piriform.com/pf ...

o下, 乜唔關事咩? 我見有d野刪唔倒, 以為用CCcleaner就搞定添, 係咪要入regedit搞? 但要點搞呢?

呢隻未用過呀, 睇d功能好似幾勁咁喎, 可唔可以複制/燒有加密的dvd呢?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-8 23:08 發表
晚安~

有時ccleaner刀未必100% clear到'刪不掉'既垃圾...
刀係要入regedit度搞搞,用search功能搵晒有關'酒精'字眼既'語句'笨 delete之...
用F3 (即係next) con't to search till it stop
{*** ...

我入regedit睇過, 搵倒酒精既野, 不過我又有另一個酒精版本安裝左, o係regedit都唔知係邊個打邊個, 我驚delete錯正常o個個d野...

燒加密dvd軟件我有啦, 上次問你架嘛, 諗住睇o下呢個會唔會有埋姐...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-9 16:58 發表
5安~:lol

乜你搞到貢複雜哇...
你驚OS/program唔穩定咪...全部剷晒佢由頭裝過囉

daemon tools, 唔聽聞話佢有呢方面'專長' :lol
maybe i'm wrong, u can test it and wait for ur report

~~~~~~~ ...

係因為我剷左舊版, 再裝新版, 後來先發現舊版有d野未完全剷走...而家o係regedit見倒有alcohol d野, 但無法確定係屬於舊版or新版!

daemon tools應該冇呢方面專長喇, 再細心睇多次介紹, 都唔見有講...

咁快出變型金剛3? 我仲以為出年暑假先出添, 今次玩3d, 如果又係佰幾蚊張飛, 我等dvd好過喇

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-10 13:42 發表
5安~

係囉!所以禾咪話:若你覺得個酒精唔穩/OS唔多妥,索性剷晒佢由頭黎過!酒精裝過唔難,OS若你有ghost backup刀只係會花你10零分鐘倒便[整個系統還原之前Gd fit一樣]...:lol

T3...係啊!2011 summer先出... ...

咁快又裝OS? 其實o個d"殘骸"應該都冇乜影向卦? OS暫時仲好穩定...而家個新版酒精都好正常, 暫時都冇乜唔妥, 唏...唔理佢住喇...慢慢先搞佢...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-12-10 14:17 發表

Y don't u uninstall the Alcohol, then clean up the registry and then reinstall the Alcohol again?

Great. Too bad hot Megan Fox won't be on it. Damn!
http://4.bp.blogspot.com/_OJl6ATsGFco/S_SjkdQc ...

係因為舊o個個已經用唔倒, 試過搵code都唔得, 咁我咪剷左佢囉, 一時冇為意有d野未完全剷走, 再dl另一個新版&裝埋, 之後先發覺...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-12 00:54 發表

貢啊... Gd luck la...:lol
之前禾因小小奶油刀要玩番次ghost image (winXP)
遲下...可能又輪到7仔
你Ghost左未?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

隻TRON 千辛萬苦終於單撈完成(BT+DL )
試玩左 ...

我冇用ghost呀, 有冇咩版介紹?:lol

隻gundam真係好...有山寨feel

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-13 21:49 發表
晚上好

禾用開隻鬼 只係ver.15, so far so gd丫

之前好似你問過?定記錯? 你茅咩倒?
想要?....[彈]俾你囉...:lol :lol :lol
http://www.hkicons ...

係呀, 之前有架, 不過對上一次剷完機冇留底...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-14 14:09 發表
哇~屈機啦!:tongue:
Kratos...現身mortal kombat......仲唔sure win?
_McFI1Gax18

ghost...應該冇問題卦, 真係有問題到時請教你咪得囉:lol

真係Krato現身, 搞咩呀? 又玩cross over?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-15 01:55 發表
夜安...

終於用了超龜速去UL呢隻鬼
嘿嘿,pls chk PM...

M.K.玩對戰架嘛!Krato有幸參戰實贏硬

唔該哂你啦, 辛苦哂! pm已check&覆...

咁Krato係咪可以用魔法, 連續技呢d:lol

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-16 01:36 發表
夜安~

PM chk & REPLIED...

hm...呢個嘛...倒要問問M.K.developer可否全部繼承過去

ok哂喇, 唔該!

如果真係可以全部繼承, 我諗應該幾有睇頭...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-12-16 14:14 發表

Not until this week I've tried NFS. Pretty good, I'll say. Tried to run the 7G version but, some how, it's not working. So, got to d/l the 4G Chinese version.

But from what you guys discussed a ...

NFS都出得幾密o下喎...

GT5...失望之作...好彩我冇PS3...如果我有...好大可能明知佢咁唔掂都一樣會試...因為GT4實在太正...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-17 00:46 發表

NFS嘛...H.P.禾覺得係試金石;下隻Shift2先黎料

PS3...禾有,but GT5 ... 蒜掃把啦

shift2? 真係咁正, 睇o下到時買新pc未先...

幾個月冇開過ps2, 今日開黎試o下, 冇隻game開倒, 睇怕今次真係光勞退役了...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-20 14:38 發表

晨早有[j-越獄-b]啦...
不過禾茅玩, 風險頗大...:evil:

風險頗高? 我都冇留意呢方面, 有咩風險架呢?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-21 00:19 發表
Dear all,
M:mrgreen:err:Dy X:loveliness:m:lolas!!
http://img510.imageshack.us/img510/5030/christmas20tree2022020a.g ...

唔該哂喎, 呢個聖誕真係冇乜搞作, 可能都係出街食下飯, 睇場戲咁架咋...

除左賽車仲有冇其他好介紹呀? action之類?

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-12-23 12:09 發表

係啦 ~ 打蒜睇佢 (但不抱任何期望... )

action game嘛.......呢排.................『 茅 』喎
{不久前才打爆darksiders,抖抖先!改去玩" ...

Merry X'mas!

本來今日諗住睇, 後尾都係取消左, 改去shopping...
今個聖誕冇乜搞作添...悶..悶..悶...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-12-23 21:22 發表

FPS OK ma?
Battle field 2 Vietnam. More VC, this time!
Lg-7jWDiHqM

Merry X'mas!

好耐冇玩fps, Battle field 2 Vietnam硬件要求高嗎?

首頁

尾頁

跳至