跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 馬鞍山媽咪會(part 4)

pigmami 寫道:
可能我係俾人害果個

俾人害完仲咁好境, 唔怕 la

男爵府

Tara 寫道:
lobby 唔係我去呀!!! 我fd 去咋, 甘鬼熱咪搞我!!!

Pauline

你又話想平日搞既??????? ?-( 30/7 仲好啦!!!甘可以book club hse 食埋野& 玩wow!!!

諗掂去邊未???????

聽濤平 & 大
新港城 近&方便
翠擁 play room 大

快d 拍板啦!!

就 30/7, eggegg 未 booked.

男爵府

唱左 pauline.c 咁耐仲未出來 仲未瞓醒

子爵府

Tara 寫道:
Pauline

你又話想平日搞既??????? ?-( 30/7 仲好啦!!!甘可以book club hse 食埋野& 玩wow!!!

諗掂去邊未???????

聽濤平 & 大
新港城 近&方便
翠擁 play room 大

快d 拍板啦!!

c 喇,唔通老人痴呆又發作
就30/7 號啦!!
新港城中間點係唔係好d 呢??

洋房

Hi 大家好:

多謝大家歡迎我, 我有兩個小朋友,大囡穎妍(3歲8個月),
讀根德園升k2, 細囝軒軒(10個月).
**我應該係在職媽咪先 arm!!**

inhinmama

男爵府

pauline.c 寫道:
c 喇,唔通老人痴呆又發作

唔怪得 eggegg 話 looby 后生過你 la

複式洋房

nhinmama,
你好! 我個仔2歲5個月la. 今年讀唔到,要出年先可以.你個小朋友要到九龍塘返學, 都幾辛苦呀. 你住馬鞍山,但點解當初會給小朋友返九龍? 根德園o的課程係咪好深架. 我估你囡囡一定好叻. 可唔可以比些意見我點樣簡學校呀? 因為幼稚園讀邊間都唔會影響佢派小學,係唔係呀. 多謝賜教!
我都係全職媽咪..
sungmingma

複式洋房

[quote]
heidi.li 寫道:
恭喜晒。希望你囡囡讀得開心。

依,你報嗰啲,都係我嘅target。

我囡囡k2,首選培僑,你囡囡interview考乜?家長又考啲乜?

我囡囡唔鍾意培僑,interview完之後問佢考d嘜,佢話唔知! 家長就一大班圍在一起老師問問題家長發表意見睇吓配唔配合學校的理念囉!你早好上培僑個網温好書做好準備先去.咁就sure win 啦

複式洋房

[quote]
pigmami 寫道:
食飽飯, 又嚟過...

NgVivian,

你囡囡好叻女呀!

唔該晒你先, 都真係有好多問題...

我都係唸住小朋友讀近D好照顧, 我有兩個仔, 大佬4歲, 細佬2歲, 如果幫大佬揀好學校, 咁第時細佬就唔駛煩啦!

其實報學校前駛唔駛搵校長寫信OR有啲MUD嘢準備? THANKS
要搵校長寫推薦信,不過校長話只係寫一封咋!所以你要諗定心水學校啦!另外要準備小朋友的個人檔案(成績表 , 課外活動證書 , 親子活動證書等等,各式各樣好嘢囉放晒落去包冇哀
再有問題,你可以再問我,我會盡量幚你

男爵府

魔鬼魚 = 多寶魚

男爵府

各位:
MOS 市中心边樹做到 80 cents/4R白边相 thanks

查實8到頌安有, 仲30min tim 但有無近d

子爵府

[size=large]各位姊妹我開左Part 5 喇,快d 入去報到啦!!

<<\"\"art 5>>
該用戶已被刪除

大宅

甘再報過名啦, 睇下夠唔夠人先

日期 ﹕30/7

時間 ﹕ 2﹕00 - 5﹕00

地點 ﹕新港城會所

食物 ﹕茶餐廳外賣/Pizza

Tara一家4口

子爵府

Tara 寫道:
甘再報過名啦, 睇下夠唔夠人先

日期 ﹕30/7

時間 ﹕ 2﹕00 - 5﹕00

地點 ﹕新港城會所

食物 ﹕茶餐廳外賣/Pizza

Tara一家4口

Tara,
我幫妳搬左去part 5 呀! thx!!

洋房

Hi sungmingma:

唔好客氣la !Next year 做大仔仲好 , 學0野可以快d.
係呀都幾辛苦o嫁 :cry: , 要 wake up at 6:30 a.m.
7:15a.m. need to go out by the school bus!
不過讀根德園小朋友真係學到好多0野!!
d課程ok la! 小朋友接受到

複式洋房

各位,
今次我都要報名, 我住在富寶, 囝囝璿洺,11/2/2004, 我係全職媽咪. 請幫我up-date資料.

sungmingma

大宅

容我這個新仔加入嗎? vj366暫時一個寶貝女Jasmine12/12/07,全職媽咪,觀瀾

首頁

尾頁

跳至