故障報告

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

BK網站遇上故障, 請在此報告, 我們會盡快回覆跟進.

子爵府

醒目開學勳章

大臣~

近呢兩日好無癮,登錄完按下一頁就跳白晝面(無網絡果種),要再登錄,按自由廣場Main page,進入某一Topic後又要再登錄
唔知搞咩?!搞到我呢兩日都唔想入BK or 直頭用遊客睇完唔留腳毛...

唔該晒!

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

抱歉遲了回應, 你所提出的問題, 我們會盡快跟進.

大臣

原帖由 winnie_sh 於 10-8-18 03:09 發表
大臣~

近呢兩日好無癮,登錄完按下一頁就跳白晝面(無網絡果種),要再登錄,按自由廣場Main page,進入某一Topic後又要再登錄
唔知搞咩?!搞到我呢兩日都唔想入BK or 直頭用遊客睇完唔留腳毛...

唔該晒! ...

大宅

醒目開學勳章

警告: 造訪此網站可能損害您的電腦!
位於 forum.baby-kingdom.com 含有某些可疑元件,可能來自於放置惡意程式的網站 (www.childrenworks.net),這種軟體可能會損害您的電腦,或在未經您同意之下擅自執行。就算只是造訪含有惡意程式的網站,就足以導致您的電腦感染病毒。
如需進一步瞭解與這類元素相關的問題,請造訪為 www.childrenworks.net 而設的 Google 安全瀏覽診斷頁面。

我成日出呢個.....

管理員

謝謝你的報告, 請問你是在那頁遇上以上的字句提示呢?

大臣

原帖由 ruby979 於 10-9-4 13:57 發表
警告: 造訪此網站可能損害您的電腦!
位於 forum.baby-kingdom.com 含有某些可疑元件,可能來自於放置惡意程式的網站 (www.childrenworks.net),這種軟體可能會損害您的電腦,或在未經您同意之下擅自執行。就算只是造訪含有 ...

大宅

醒目開學勳章

好多頁都有,
其實我想入呢個POST回報都試過出現幾次.....我係咁F5先入到同留到言....

管理員

謝謝通知, 現在已找到原因及修好.

謝謝

大臣

原帖由 ruby979 於 10-9-6 18:53 發表
好多頁都有,
其實我想入呢個POST回報都試過出現幾次.....我係咁F5先入到同留到言....

侯爵府

回覆:BK網站遇上故障, 請在此報告, 我們會盡快回覆跟進.

請問點解編輯post時,只可以改內容或刪除內容,甚至加相,但偏偏唔比刪除之前uploaded的那張相,咁怪嘅,煩請指教!謝謝!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

oasis-baby 發表於 12-11-2 18:53
請問點解編輯post時,只可以改內容或刪除內容,甚至加相,但偏偏唔比刪除之前uploaded的那張相,咁怪嘅,煩 ...
由於apps上傳圖片是以附件形式上載至討論區,而用戶是沒有權限編輯附件,如須刪除有關圖片請通知管理員或版主代為處理。謝謝!

首頁

尾頁

跳至