樓市動向

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

照咁計, 第三次咪好大機會向9-10月? 到時你可以兩邊考慮啦. 我本來都是排擴展, 但等左兩年, 見條隊仲好長, 所以轉左新界, 白白浪費左成年時間

另外, 我有關於見主任既問題想請教, 我24/8見啦, 張LIST寫明要帶租約, 收據, 水, 電, 電話費 & 差餉單, 但我因無KEEP 只有租約 & 對張一期既電費單, 唔知會不會唔PASS 或要後補呢? THANK YOU.

原帖由 Carman_mami 於 10-8-21 00:10 發表

多謝你呀, 我希望特快揀到啦, 佢派果d都冇好野ge....

大宅

Carmen,

唔好意思, 我仲有野想問, 佢個表list 左果D係咪一定要帶? 我老公有架私架車(好 CHEAP 現值幾千元), 但個LIST 話要車價證明?? 唉, 睇完都唔明, 如果偷雞唔帶唔知要不要後補文件!

禁止發言

禁止發言

大宅

Thanks!
你排左咁耐, 希望你快D可以上樓啦. 係喎, 你參加特快是不是已有NO.寄回比你? 用番上年果個定會比個更前既你?? 唔好意思, 咁多野問, THANKS AGAIN.

原帖由 Carman_mami 於 10-8-21 00:48 發表

我估lee可以偷雞掛...

禁止發言

大宅

係呀, 真係等得好辛苦, 所以好佩服你等左咁耐 我NO. G1213xxx, 早一兩期都有寄信邀請我參加特快, 但我無參加, 今年首次參加... 好心急, 唔知我個NO.會不會有機會選樓, 唉! 等待既日子真係好漫長.

男爵府

我同樓主差唔多no.我係g1212xxx,08年6月收卡,而家等3年幾先有得審查,我個囡12年就k3,要報小學,到時唔知有樓未

禁止訪問

禁止發言

首頁

尾頁

跳至