自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

儲番D錢婚後或有bb後用,唔駛好似而家生左2件成日唔夠錢用,

子爵府

真係好有同感呀.
我都好後悔初戀時太任性, 有一個對我好好又有前途又同我好夾既男朋友, 我都唔珍惜..... 太可惜啦. 比我返轉頭, 我會嫁比佢.

原帖由 我想生三個 於 10-9-30 10:53 發表
唔會同我前前前度男朋友分手,自己太任性,如果有得返轉頭,我會嫁俾佢!

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我想去流浪~~

大宅

即刻叫爸爸媽媽取晒d老本出來買幾層樓收租, 到而家賣番出去........

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 我想生三個 於 10-9-30 06:05 發表

佢果陣已經好多女仔痴埋去嘎喇,但同佢一齊甘耐,佢對我都無變過。佢表哥係playboy,日日one night stand,個個女朋友都好靚嘎,佢同表哥一齊長大,如果佢要玩,點玩都得啦!不過佢脾氣大係真,每次閙交都搞到好嚴重,有少爺脾氣,試過係 ...

咁你都話佢好

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我想讀多d書先...最好考埋個accountan牌先....

雖然而家讀都得...不過覺得自己已經有心無力(無精力同財力),比對仔女霸佔晒

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

讀好d書,儲多d錢

子爵府

1. 同c6講明, 唔同99住, 如果唔係就唔嫁佢!

2. 同多幾個男仔拍拖.

3. 自己買1層樓.

原帖由 藍天竹 於 10-9-30 02:27 發表
有無諗過,如果可以"回到未嫁時",你想做d乜?

禁止訪問

侯爵府

點解你個EX啲行為咁似我亞哥? 我亞哥以前都好賤, 一發脾氣就算喺公路都叫女朋友落車, 試過喺LANDMARK門口, 因為遲到, 女朋友發脾氣, 佢就嬲到推個女仔落車, 跟住由車窗掉佢手袋出去! 呢啲氣受得幾次? 嫁咗呢啲男人受一世喎~ 江山易改本性難移, 可能得唔到未必最好呢!

原帖由 我想生三個 於 10-9-30 14:05 發表

佢果陣已經好多女仔痴埋去嘎喇,但同佢一齊甘耐,佢對我都無變過。佢表哥係playboy,日日one night stand,個個女朋友都好靚嘎,佢同表哥一齊長大,如果佢要玩,點玩都得啦!不過佢脾氣大係真,每次閙交都搞到好嚴重,有少爺脾氣,試過係 ...

禁止訪問

子爵府

大家都是想讀多D書及去旅行...

----> (這一句100x100 同意) 1. 再揾過一個唔"收集垃圾"嘅老公.
2. 讀多D書, 因為"書到用時方恨少", 係真嘅!

成屋垃圾.....

瑪瑙宮

原帖由 我想生三個 於 10-9-30 15:44 發表

我以前自己都係甘大脾氣,試過係二樓推咗男朋友落樓,好彩佢食過下夜粥,唔係伊加收斂咗好多喇,果陣大家都只係剛剛二十嵗到,年少氣盛!

你而家d脾氣有冇收歛到?

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

原帖由 zozozo 於 10-9-30 19:01 發表
太任性, 有一個對我好好又有前途又同我好夾既男朋友, 我都唔珍惜..... 太可惜啦. 比我返轉頭, 我會嫁比佢.

...

佢對我好好,但果時細唔識諗...嫌人地大陸仔
又嫌人地成日沉迷搞網絡野好似不務正業咁覺得佢冇前途...而家人地係巨富...十年了,身邊朋友知呢件事的都替我呻笨...

大宅

唔嫁

大宅

畀面勳章

搵個有錢啲嘅嫁

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

唔嫁, 唔生bb.

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

果時掛住拍拖,無好好地讀書, 無好好坐移民監. 而家好後悔 ~

原帖由 TunTsang 於 10-10-1 12:04 發表
唔嫁, 唔生bb.

首頁

尾頁

跳至