網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2010-10-1500:04正在【广州分拨中心】装车,准备发往【网管中心
2010-10-1504:11正在【网管中心】装车,准备发往【香港京广

咁即係點呀???
今日都收唔到貨,我d 野即係去左邊呀??
成二千幾蚊貨架陰功,
好擔心呀而家..............

侯爵府

遇岩聽日係假期, 星期日又唔會送貨, 你有牌驚wor.........

我上次發京廣, 第二日三點幾未收到, 打去問佢叫我打去另一邊, 個女仔話野多果日送唔到, 要第二日至送黎, 都無法喇.

你繼續網上check住喇, 起碼到左網上會寫, 就算唔派都無咁驚, 遲早都會送到.

不過我建議大家都係唔好一次過太多件或太多錢發集運, 減低風險好d.

首重都只係差10蚊啫, 無謂因少失大吖.

男爵府

唉........就係聽日又假期,星期日又唔送,
我本身揀ems 架,
集運又話ems 發大包野會遲,
要我發京廣就會今日收到,
仲比多$20 送住宅...

而家貨又收唔到,又一路冇消息......擔心死人喇,人地第一次集運咋.....

侯爵府

你試下打 23329918 去問下喇(不過唔知放假有無人聽呢?)

唔使擔心, 一般唔會有問題, 遲d收咪遲d囖, 開開心心放假ba la, 分分鐘星期一都收唔到要等到星期二都唔出奇, 事已至此無計ga la.

原帖由 ching923 於 10-10-15 19:34 發表
唉........就係聽日又假期,星期日又唔送,
我本身揀ems 架,
集運又話ems 發大包野會遲,
要我發京廣就會今日收到,
仲比多$20 送住宅...

而家貨又收唔到,又一路冇消息......擔心死人喇,人地第一次集運咋..... ...

男爵府

我的東西14日晚上發 ems, 我網上打入單號,check 唔到, 請問點 check ? ems 要耐D嗎 ?

男爵府

原帖由 Obe2009 於 10-10-15 20:03 發表
你試下打 23329918 去問下喇(不過唔知放假有無人聽呢?)

唔使擔心, 一般唔會有問題, 遲d收咪遲d囖, 開開心心放假ba la, 分分鐘星期一都收唔到要等到星期二都唔出奇, 事已至此無計ga la.

...

嗚....多謝你安慰我,希望冇事啦,
下次點都發ems 係可能耐d 但有安全感得多....

男爵府

原帖由 natnatbaby 於 10-10-15 20:07 發表
我的東西14日晚上發 ems, 我網上打入單號,check 唔到, 請問點 check ? ems 要耐D嗎 ?

可能係你賣家夜晚填定單No. 先,但今日發??

禁止發言

首頁

尾頁

跳至