跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 畀面勳章 陪月勳章

我想買QV的bath oil, skin lotion 同 cream俾bb用,
我只查過萬寧,bath oil同 skin lotion 特價分別要 ~$125 和 ~$193,有無jm知邊間藥房更平以及價錢相差多遠?謝謝!

大宅

護協 or 卓悅係最平
bath oil 500ml 係9x, 1000ml 係$14x.
lotion 我都有買500ml, 但唔記得幾$, 都係呢2間最平

但若果你當時有用76折買萬o coupon,咁都係差唔多$.

大宅

去藥房問下,藥房買都平架!

男爵府

多謝妳們的回覆

子爵府

好媽媽勳章

QV cream (500ML) 藥房賣$180
QV wash 1L 藥房賣$145

男爵府

原帖由 wendy_ho 於 10-10-19 16:45 發表
QV cream (500ML) 藥房賣$180
QV wash 1L 藥房賣$145

Thank You!

洋房

qv wash 定 qv oil 啱nb bb呢?? 可唔可以用埋嚟洗頭仔kar???
而 qv lotion 定 cream 啱 nd bb呢??

大宅

我喺藥房買咗QV cream Repair Dry Skin,100g--$66.試下好唔好用再買支大嘅~

大宅

原帖由 BY00 於 10-11-25 20:58 發表
qv wash 定 qv oil 啱nb bb呢?? 可唔可以用埋嚟洗頭仔kar???
而 qv lotion 定 cream 啱 nd bb呢??

其實4樣都岩nb.
因為bb係冬天出世, 所以我買左qv bath oil 潤d, 只要5ml放入水就可以沖涼+洗頭, 咁計500ml 可用3個月啦. 3個月後唔再需要咁潤就可以用返wash. 不過我已買左枝chiccx3個月後用

lotion 冇咁潤,全身連面都可用.若果覺得面仔唔夠潤,就用cream查面面, lotion查身.我就買左枝500ml lotion看看效果如何先.因有d bb有濕疹連用qv都唔掂, 買咁大枝到時唔岩就晒左.唔夠潤先買cream.

複式洋房

QV cream (500ML) 上個月卓悅賣$117
藥房賣$110/115 (唔太記得la)

首頁

尾頁

跳至