網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

本身用第一間集運用左三次,我係一路淘一路寄d 貨去佢度...group 埋7/8間就叫佢寄ems (怕大包會扣關)

一直都ok,回覆快,而且冇攪亂過d 貨...係有時第二日先發貨.....咁我見呢度好多媽咪話某某集運好交帶發貨又快....

於是我就轉用佢.....就係唸住佢發貨快......

今次有11間貨...check 到簽收哂叫佢磅啦....

等左半個鐘...話對下d 單號.....

之後又半個鐘,話有一包未到,我即刻覆佢係已簽收,仲copy 埋物流狀態佢睇...

15 分鐘後先應我佢去找找......

找了成個鐘我問佢找到嗎????........未.....

廢事佢hold 住我其他貨叫佢寄左先.....
唉.....好後悔做乜屎忽痕走去轉集運...咁就白白唔見左我一包貨...........
好彩係至平既一包,70蚊人仔,
但個心都銀住銀住,唉.....雖則好多媽咪讚佢,但第一次用就唔見貨....佢發貨幾快都冇用啦,
而且一有咩事佢成半個鍾先應你一句...仲要一句"找不到"就算....
睇黎佢都唔會賠架喇.....

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

你可以同佢講, 最重要係件貨, 慢慢搵.
佢搵唔到當然答你: 未
你自己都唔好心急, 俾 D 時間佢.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ching923 於 10-11-10 15:48 發表
本身用第一間集運用左三次,我係一路淘一路寄d 貨去佢度...group 埋7/8間就叫佢寄ems (怕大包會扣關)

一直都ok,回覆快,而且冇攪亂過d 貨...係有時第二日先發貨.....咁我見呢度好多媽咪話某某集運好交帶發貨又快....
...

你接受唔到第二日先發貨?

男爵府

原帖由 小花媽咪 於 10-11-10 15:56 發表
你可以同佢講, 最重要係件貨, 慢慢搵.
佢搵唔到當然答你: 未
你自己都唔好心急, 俾 D 時間佢.

我叫佢寄左手頭上果d 先都有話叫佢找到通知我.....
好彩件貨唔貴者,
如果係幾舊水都好難唔心急....

男爵府

原帖由 BforGirl 於 10-11-10 16:06 發表

你接受唔到第二日先發貨?

唔係接受唔到....
係見其他人分享呢間即日發貨先走去試,
我承認我屎忽痕架

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ching923 於 10-11-10 16:20 發表

唔係接受唔到....
係見其他人分享呢間即日發貨先走去試,
我承認我屎忽痕架

haha

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

可唔可以分享下你轉左邊間?
因為我之後都諗住轉...
費事揀左呢間...

男爵府

我用開果間都即日發貨
回覆又快
暫時好少呢度既媽媽用
不過我唔會推介比人
免得太多人用佢拖慢晒

男爵府

原帖由 AikiAiki 於 10-11-10 17:24 發表
可唔可以分享下你轉左邊間?
因為我之後都諗住轉...
費事揀左呢間...

用開ok 真係唔好亂咁轉....
好似我咁就真係揼哂心口咯,
我係轉左丁玲...>.<
可能係我黑仔啦,因為真係見多人讚先轉,結果攪成咁....

男爵府

原帖由 peggykwan 於 10-11-10 17:34 發表
我用開果間都即日發貨
回覆又快
暫時好少呢度既媽媽用
不過我唔會推介比人
免得太多人用佢拖慢晒

經過今次....至少知道之前用開果間既好,
起碼唔好攪亂d 貨...
唔見左好肉赤架....

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我就係用開丁鈴,,有時想轉下,但係又驚,所以一直都冇轉到
感激遇上你~

男爵府

牛年勳章 美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實當初我都想過唔推介給其他媽咪用o架~ 不過有好的, 忍唔住, 都想給他人分享. 當初用我這個集運都係bk媽咪推介我的, 我仲非常多謝那個媽咪.

原帖由 peggykwan 於 10-11-10 17:34 發表
我用開果間都即日發貨
回覆又快
暫時好少呢度既媽媽用
不過我唔會推介比人
免得太多人用佢拖慢晒

男爵府

牛年勳章 美好大世界2017勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

初初睇, 我好擔心你就係轉左我用開的那個集運, 幸好........

不過, 你俾多少少時間你個集運啦, 希望他最終可幫你找回.

原帖由 ching923 於 10-11-10 19:35 發表

用開ok 真係唔好亂咁轉....
好似我咁就真係揼哂心口咯,
我係轉左丁玲...>.<
可能係我黑仔啦,因為真係見多人讚先轉,結果攪成咁....

男爵府

原帖由 Mummy_Cherry 於 10-11-10 20:35 發表
初初睇, 我好擔心你就係轉左我用開的那個集運, 幸好........

不過, 你俾多少少時間你個集運啦, 希望他最終可幫你找回.

你用開的係咪王生?
唔見左件貨我打定輸數架喇...

男爵府

係呀~ 我係用開王生呀~ 我第一次集運便用佢, 之後都係用佢, 覺得佢O.K.! 所以我便唔打算用其他了. 我只係覺得佢幾好, 不過唔知其他人對佢的comment.

俾多少少時間你個集運啦~ 此終都係今日既事.

原帖由 ching923 於 10-11-10 21:37 發表

你用開的係咪王生?
唔見左件貨我打定輸數架喇...

大宅

我都係王生咖(廣州),雖然有時要第二日先發貨,但係問佢野都好快答,有次我d野好趕,淘點又要12:00先開工,王生竟然未收錢就幫我發貨喇。又有次扣左關好耐,佢又幫我同海關問(雖然唔知係咪真)至少佢令我安心好多law

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我見丁鈴評价好好wo,近半年冇中評,冇差評,應該冇大問題ga~

男爵府

原帖由 Mummy_Cherry 於 10-11-10 21:44 發表
係呀~ 我係用開王生呀~ 我第一次集運便用佢, 之後都係用佢, 覺得佢O.K.! 所以我便唔打算用其他了. 我只係覺得佢幾好, 不過唔知其他人對佢的comment.

俾多少少時間你個集運啦~ 此終都係今日既事.

...

我用開咪都係王生,
都係自己衰,見到人地即日發貨走去試....
我瀨過野唔再轉喇....

男爵府

原帖由 chanhm 於 10-11-10 22:17 發表
我都係王生咖(廣州),雖然有時要第二日先發貨,但係問佢野都好快答,有次我d野好趕,淘點又要12:00先開工,王生竟然未收錢就幫我發貨喇。又有次扣左關好耐,佢又幫我同海關問(雖然唔知係咪真)至少佢令我安心好多law ...

我第一次集運遇著扣關佢都有答我野,
我本身用開佢就係見佢第2 日發貨,
又見其他share 第2 間集運有交帶發貨又快.....
卒之攪成咁lo...
好彩咪就係唔見左平果包貨啦.....

男爵府

原帖由 yanyan-mummy 於 10-11-10 22:34 發表
我見丁鈴評价好好wo,近半年冇中評,冇差評,應該冇大問題ga~

可能我黑仔啦...
我曾經都係因為評價好而心動...

首頁

尾頁

跳至