興趣嗜好

跳至

首頁
12345...25

尾頁

大宅

Thx!!!等我試下先,另想問有冇人有用tango?邊隻先可以同i phone玩到?找了很久也找不到
~I Love U~

男爵府

原帖由 Mandy1021 於 11-1-24 23:30 發表
Thx!!!等我試下先,另想問有冇人有用tango?邊隻先可以同i phone玩到?找了很久也找不到

tango 己經可以同iphone玩 video call,重唔使錢。去到外國有WIFI 都可以玩。唔使用FACETIME 又要錢又只可同IPHONE玩。

大宅

我知呀,但我找唔到Android APPS既tango.....i phone個tango我有用緊........
~I Love U~

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Mandy1021 於 11-1-25 16:37 發表
我知呀,但我找唔到Android APPS既tango.....i phone個tango我有用緊........

用你部Android個Barcode scanner apps 或 Google Goggles 掃呢個 code 啦...

大宅

sorry.唔係好明.....可以比張相我睇下係邊個可以嗎??
我在market打tango,有好多,但冇我想要個個......應該係第幾個?我想要tango video calls同i phone一樣既

~I Love U~

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Mandy1021 於 11-1-25 18:00 發表
sorry.唔係好明.....可以比張相我睇下係邊個可以嗎??
我在market打tango,有好多,但冇我想要個個......應該係第幾個?我想要tango video calls同i phone一樣既

所以咪比條 link 你直接掃o羅...
你上market DL "Barcode Scanner",
再開 Barcode Scanner 去影我貼果個 QR-Code,
咁就可以直接去到 market 個 apps 架啦...

侯爵府

畀面勳章

或者咁啦,係呢個 icon

你留意一下

大宅

O...我明啦,我未download Barcode Scanner呀....等我試下先.....我知個icon,因為我i phone都用緊,現在係幫老公整,找左好耐都冇.....
thx你地呀
~I Love U~

男爵府

原帖由 Mandy1021 於 11-1-25 19:53 發表
O...我明啦,我未download Barcode Scanner呀....等我試下先.....我知個icon,因為我i phone都用緊,現在係幫老公整,找左好耐都冇.....
thx你地呀

你部咩機?

大宅

sony Ericsson x8......mouth:
有冇人用呀?點解download完d野經常唔知去左邊.....都唔係自動有icon....mouth:
~I Love U~

子爵府

原帖由 A346 於 11-1-25 17:04 發表

用你部Android個Barcode scanner apps 或 Google Goggles 掃呢個 code 啦...

http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=150x150&chl=http://www.appbrain.com/app/com.sgiggle.production?install=web ...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Mandy1021 於 11-1-25 21:14 發表
sony Ericsson x8......mouth:
有冇人用呀?點解download完d野經常唔知去左邊.....都唔係自動有icon....mouth:

你講 Download 係真正o既Download (例如係網頁DL),
還是係 Market 裝野呀?

如果係真正 Download 咁 DL 左個file會去左 sd卡o既 "Download" folder,
如果係 Market DL 安裝,
係 apps/games 的話會係所有程式度出現,
如果係 widget 的話就只會係小工具度出現...

男爵府

原帖由 Mandy1021 於 11-1-25 21:14 發表
sony Ericsson x8......mouth:mouth:" />
有冇人用呀?點解download完d野經常唔知去左邊.....都唔係自動有icon....mouth:mouth:" />

x8好似唔得喎。

大宅

thx...你地呀.....
咁我x8係唔係用唔到tango呀??我整左好多次都係唔得呀mouth:
有冇d apps係x8同i phone都可以用ga??想同老公一齊玩,只得facebook,msn個d........
~I Love U~

大宅

TANGO 做VIDEO CALL好似唔太穩定喎.

仲有無其他推介呢??

原帖由 A346 於 11-1-25 18:10 發表
或者咁啦,係呢個 icon

http://lh5.ggpht.com/smnEjdjYNJLx_9Sv67uM2vpuw5M4qtrfZFKulZGCcKy8uJnPD7FZaluHUsVKvnV8qu4ygadhSv8i6doGAfw=s48

你留意一下

侯爵府

畀面勳章

原帖由 Mandy1021 於 11-1-26 18:11 發表
thx...你地呀.....
咁我x8係唔係用唔到tango呀??我整左好多次都係唔得呀mouth:
有冇d apps係x8同i phone都可以用ga??想同老公一齊玩,只得facebook,msn個d........

whatsapp o羅...

大宅

畀面勳章

玩左幾個星期,覺得好用的app係

(應該有其他人提及過, 因為我係上網不停找料,都唔記得係邊到找番來,大家當係我使用後分享心得啦)

1. 小熊來電通知(來電filter)
2. Data counter (上網流量counter, 分3G及wifi)
3. mini info (提供電量,內置storage,sdcard storage,CPU..等使用資料, 佢有widget,免費版只顯示電量,內置及sd storage資料)
4. AudioManager Console (各種音訊調效widget)
5. FxCamera (好好用的相機)
6. vplayer (可播rmvb,無免費版,只有試版,試完要比錢買)
7. PowerAMP (音樂player)
8. BarcodeScanner
9. Apps Organizer (整理app,將各種app分入不同的folder,而folder可顯示於桌面,對於有無數app的用家,查找appl非常方便)
10. lock screen widget (唔駛按開關掣關機)
11. Pattern Wallpapers (簡單漂亮的花紋wallpapers,佢提供的wallpaper,DL之後,刪左app,無app都可照用)
12. 3G watchdog (3G data 流量counter,但唔count wifi, 所以我睇流量係用data counter, 不過好處係安裝左, 開左3G data , 左上角就會顯示3G字樣)
13. whatapp (唔駛介紹, SMS替代品)

侯爵府

畀面勳章

原帖由 neko1234 於 11-1-31 14:43 發表

(應該有其他人提及過, 因為我係上網不停找料,都唔記得係邊到找番來,大家當係我使用後分享心得啦)

2. Data counter (上網流量counter, 分3G及wifi)
3. ...

男爵府

原帖由 neko1234 於 11-1-31 14:43 發表

3. ...

等我幫你POST 係第一版。THANKS

VPLAYER

大宅

你地用緊邊隻字典?

首頁
12345...25

尾頁

跳至