網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

30號買左兩個木既伸縮櫃,我同賣家講要直送香港,佢就話發ems,今日2號喇,我都係查唔到佢果個ems號碼,咁點算好呀...我問個賣家,佢叫我打大陸既11185問,我同佢講我電話冇漫遊,打唔到上大陸,叫佢幫我打下,佢就完全冇晒影...有冇mami試過好似我咁呀..我而家應該點做至好?

男爵府

之前買開野,即晚都CHECK到有消息不過呢次賣家31號話發左貨,係EMS個網乜都睇唔到
賣家覆我話EMS個網有問題,都唔知係咪真,依家惟有等.........
有媽咪比左另一條LINK,,不過我都係咩都CHECK唔到,你可以試下
http://www.kd185.com:2010/ems-china.php

複式洋房

都係唔得ar
原帖由 sasara 於 11-1-2 15:48 發表
之前買開野,即晚都CHECK到有消息不過呢次賣家31號話發左貨,係EMS個網乜都睇唔到
賣家覆我話EMS個網有問題,都唔知係咪真,依家惟有等.........
有媽咪比左另一條LINK,,不過我都係咩都CHECK唔到,你可以試下
http://www. ...

別墅

呢2日係假期,可能d人放晒假冇人update,所以check唔到,唔好話郵局我用順豐都一樣冇update,聽日應該正常返~

複式洋房

thx,我聽日再試下先,因為之前我試過有一次賣家用ems發貨去集運到,我比人呃過一次架喇..所以我好驚呢次都係咁呀
原帖由 abie329 於 11-1-2 15:56 發表
呢2日係假期,可能d人放晒假冇人update,所以check唔到,唔好話郵局我用順豐都一樣冇update,聽日應該正常返~

大宅

集運我1/1發ems,今日都check到!

男爵府

畀面勳章

我都係31號order咗,賣家當日發貨,當晚check ems都check到

複式洋房

我另外有個賣家都係用ems直發香港比我,又係30號買,我當日都已經cheack到,而家都到左我到喇,但係呢個就一直check唔到,搵個賣家佢又成日唔覆我,一係就叫我自己打電話去問...唉 攪到我好想退款...
原帖由 ying_ma 於 11-1-2 18:27 發表
我都係31號order咗,賣家當日發貨,當晚check ems都check到

男爵府

試下去呢度問
http://www.yzems.com/
今日我都上左去,好快就有人答左我
20:47:00 广州市 计划发运

計劃發運?即係.....未開始寄去香港?=.=唔怪得EMS個網咩都冇

公爵府

畀面勳章

我29寄EMS都未收到啦!

大宅

假期係比較混亂架啦...
我20號賣家幫我發EMS,我29號先收到,等左成10日呀...
發貨前賣家已經同我講左唔好用EMS,因為假期EMS易俾海關扣起,我唔聽,最後俾海關扣左7日,好彩賣家好人肯幫我延長確認時間咋~
之後我29號朝早俾錢買野,叫賣家用順豐,30號6點已經收到,有時一分錢一分貨,連速遞公司都一樣......

男爵府

其實D貨唔趕既話用EMS都OK,

今日上HKPOST搵到我件貨
中國內地 運輸中。 2011年1月3日
31號寄,已經到左香港,應該聽日先派比我

但ems個網仲係咩都check唔到

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

賣家24號發ems到香港,
我都係成31號先喺hongkongpost度check到咋!
預計今日先收到!
年尾預左係咁架喇
執仔之手 與仔偕老

複式洋房

我係怕個賣家根本冇發貨呀...尋晚丁玲幫我查過都係查唔到,佢話可能倨賣家根本就冇發貨,尋日嘈左個賣家幾句之後,佢一直到而家都離線呀,之後我睇返佢d評價都不是太好...好擔心呀

男爵府

原帖由 nikko923 於 11-1-3 13:44 發表
我係怕個賣家根本冇發貨呀...尋晚丁玲幫我查過都係查唔到,佢話可能倨賣家根本就冇發貨,尋日嘈左個賣家幾句之後,佢一直到而家都離線呀,之後我睇返佢d評價都不是太好...好擔心呀 ...

http://www.yzems.com/
呢度CHECK左未?
一係你比你個NO#我,我幫你上去問人

男爵府

畀面勳章

賣家31號發貨,用ems剛剛收到貨啦!你30號寄就算未到,都應該check到

複式洋房

我今日收到貨喇,但係今朝check都係仲未有架,thx各位mami 幫忙^^

首頁

尾頁

跳至